Újból belekötöttek Kállay-Saunders Andrásba

Fotó: Bielik István - Origo -
balhé autó Kállay-Saunders András énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes feldúltan tett közzé a hivatalos Facebook oldalán egy írást, miszerint az utcán szóltak be neki vadidegen emberek. 

András egy barátjának sietett a segítségére, azonban egy melléjük guruló autós elkezdte sértegetni a sztárt.

Fotó: Bielik István - Origo

"Barátom kocsijának lemerült az aksija és segítettem tolni neki. Erre oldalról mit hallok: "toljad te nigger rabszolga." Merje valaki mondani nekem a jövőben, hogy én nem bírok elfordulni és úgy csinálni mintha nem hallanám. Ilyenkor annyira haza vinném ezeket az embereket ahonnan én jövök és kiváncsi lennék arra, hogy mennyit niggereznének. Ahogy itt állok és írom ezt nektek kb csak nigger ez, nigger az megy. Folytatodik az élet..ezek az emberek ugyan itt fognak állni és ugyan ezt fogjak csinálni egész életükön keresztül.LOVE" - írta a közösségi portálra az énekes, aki hozzátette; nem zavarják ezek a beszólások, csak mindig ő kerül a címlapra, pedig próbálja kerülni a konfliktusokat.

Nem ez volt az első esete Andrásnak!

Két évvel ezelőtt Kállay-Saunders a Hajógyári-szigeten szórakozott barátnőjével, a Megasztár-győztes Tolvai Renivel és barátaikkal, mikor összeszólalkoztak egy ötfős kubai társasággal. Az ügyben jelenleg vádat emeltek az énekes, és barátja ellen.
Liptai Claudia: "Nem zavar, hogy dúsak a kebleim, ők az enyémek"http://www.life.hu/sztarok/20150924-liptai-claudia-nem-azert-szereti-a-csipke-melltartot-mert-szexi-benne-hanem-mert-kisebb-benne-a.htmlMelltartó vásárlási-, és viselési szokásairól beszélt Liptai Claudia, aki az egyik legnagyobb fehérneműt gyártó cég arca. Meglepő részletek derültek ki a TV2 sztárjának szokásairól. TV + SztárokOrigoVerekedés volt Bochkor Gábor reggeli műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20150924-bochkor-gabor-radios-musorvezeto-bunyos-pityu-mulatos-boxolot-megutotte-a-music-fm-musoraban.htmlA Music FM reggeli műsorának vendége Bunyós Pityu volt, akit Bochkor Gábor nem kímélt az adás ideje alatt. TV + SztárokOrigoKínos! Victoria Beckham bepisilt? http://www.life.hu/sztarok/20150924-victoria-beckham-nagyon-csapzottan-tavozott-egy-bulibol-ahol-be-is-pisilt.htmlElég félreérthető lesifotó készült a világhírű divattervezőről, aki a boltja megnyitójának tartott buli után csapzottan, és a nadrágján egy gyanús folttal távozott. TV + Sztárok--Boldog szülinapot, Sarka Kata - Íme az öt legjobb fotó rólahttp://www.life.hu/sztarok/20150924-sarka-kata-29-eves-lett-szeptember-24-a-szuletesnapja.htmlHajdú Péter felesége, a gyönyörű Sarka Kata ma lett 29 éves. Összegyűjtöttük a legdögösebb fotókat róla. TV + Sztárok--Tóth Vera: "Belesétáltam egy pénzéhes szélhámos csapdájába"http://www.life.hu/sztarok/20150924-toth-vera-enekesno-volt-szerelme-milliokat-csalt-ki-tole.htmlKét éve rátalált a szerelem Tóth Verára, és végre boldog. Azonban előtte nehéz időszakon ment keresztül. Lezárta a múltját, de csak most, négy évvel később volt képes először beszélni róla. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huNégy szótag hipnotizál ma: Csí-kos-bál-nák Pumped Gabo előadásábanhttp://www.life.hu/sztarok/20150923-pumped-gabo-melleit-tancoltatja.htmlKész, vége, bezárhat ma az internet. Dobj el mindent, Pumped Gabo megtáncoltatta a melleit. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.