A GPS tévedése miatt mészárolták le a házaspárt

Forrás: Thinkstock -
idegen navigáció Rio de Janeiro Waze lövés tragédia tengerpart autó gps
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tengerpart helyett Rio de Janeiro legveszélyesebb környékére irányította az idős házaspárt a GPS – szörnyű tragédia lett a vége.

Francisco Murmura és felesége vakon megbíztak a Waze nevű navigációs alkalmazásban, ami a drogos utcai bandák uralta terület kellős közepére vezette őket, ahol szó nélkül lőnek az idegenekre. A pár kocsiját 20 golyó találta el.

Forrás: Facebook/Francisco Regina Múrmura

Ugyan a férfit is megsebesítették, arra még képes volt, hogy a legközelebbi kórházhoz elvezessen, feleségét azonban már nem tudták megmenteni. „Kijutottam, de a fegyveresek jobban tették volna, ha engem is megölnek” – mondta a Telegraphnak a férfi, aki teljesen összeomlott felesége elvesztése miatt.

„Ők nem egy pár voltak, hanem egy egység. A mai napig apám kincsemnek szólította anyut, és ez mindig is így volt. Soha nem láttam még ilyen szerető párt” – mesélt a lapnak a pár egyik lánya.

A rendőrségi tájékoztatás szerint a fegyveresek a legismertebb helyi drogbáró, Rodrigo da Silva Rodrigues bandájába tartoztak, és azért kezdtek el lőni, mert látták, hogy idegen autó közeledik.

Gyűjtést szerveznek a Beatrice-gitáros, Lugosi László temetésérehttp://www.life.hu/news/20151008-lugosi-laszlonak-a-beatrice-gitarosanak-temetesere-gyujtest-szerveznek.htmlNyilvános temetésen október 21-én délután három órakor a Fiuemi úti sírkert szóróparcellájában helyezik örök nyugalomra Lugosi Lászlót, a Beatrice együttes legendás gitárosát, aki kedden délelőtt veszítette el a gégerákkal vívott harcát.News--Máris előkerült a lány, akinek Tom Hanks megtalálta a diákjáthttp://www.life.hu/news/20151007-tom-hanks-diakigazolvanyt-talalt-es-mostanra-elokerult-a-tulajdonos-lany.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Tom Hanks a Twitteren üzent egy egyetemi hallgatónak, hogy megtalálta a parkban a diákigazolványát, és ha vissza akarja kapni a dokumentumot, akkor keresse az irodáját. Mostanra meg lett a lány is.NewsOrigoKicsi eső, kicsi szél: Lesd meg, milyen idő lesz holnap!http://www.life.hu/news/20151007-kicsi-eso-kicsi-szel-lesd-meg-milyen-ido-lesz-holnap.htmlErősen felhős, vagy borult lesz az ég, csütörtökön már csak rövid időre süthet ki a nap. Nyugaton inkább a borult időszakok lesznek túlsúlyban, keleten, északkeleten van nagyobb esély napos periódusokra. NewsThinkstockElhunyt Christine Arnothy magyar származású francia írónőhttp://www.life.hu/news/20151007-elhunyt-christine-arnothy-magyar-szarmazasu-francia-irono.htmlNyolcvannégy éves korában elhunyt Christine Arnothy magyar származású francia bestseller-írónő - közölte kedd este a lánya. News--A pedofil babysitter vallomása: "Túl gyorsan esek szerelembe"http://www.life.hu/news/20151007-bevallotta-a-babysitter-aki-gyerekkel-szexelt-hogy-gyorsan-esik-szerelembe.htmlElőször szólalt meg a 21 éves Jade Hatt, aki szexuális kapcsolatba keveredett egy 11 éves fiúval. A fiatal nő állítja, a fiú azt mondta, idősebb, ő pedig hitt neki. News--"Azt sem mondták, hol kereshetem a holttestet" - Összeomlott a Maradj talpon!-ban életét vesztett nő kedvesehttp://www.life.hu/news/20151007-a-maradj-talponban-eletet-vesztett-no-kedvese-azt-sem-tudta-hol-keresse-a-no-holtestet.htmlAhogy arról szeptemberben a Life.hu beszámolt, meghalt egy néző Gundel Takács műsorában. A Maradj talpon! forgatásán egy 32 éves nő vesztette életét, majd az is kiderült, párját nem engedték oda haldokló barátnőjéhez. És ez még nem minden... News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.