A pedofil babysitter vallomása: "Túl gyorsan esek szerelembe"

Forrás: www.uk24.work.com -
szex babysitter pedofil szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Először szólalt meg a 21 éves Jade Hatt, aki szexuális kapcsolatba keveredett egy 11 éves fiúval. A fiatal nő állítja, a fiú azt mondta, idősebb, ő pedig hitt neki.

A 21 éves babysitter, aki 11 éves fiúval szexelt, bevallotta, túl gyorsan esik szerelembe. Jade Hatt a fiúra vigyázott, és egyszercsak levetkőzött, majd szexre biztatta a gyereket. A nő megúszta a börtönt, mert a fiú apja - akivel Jade korábban szintén szexelt - azt mondta a bíróságnak, a gyerek már készen állt a szexre, és Jade egy "strigula" volt csak neki...

Forrás: www.uk24.work.com

A nő felkerült a szexuális bántalmazók listájára hét évre. "Ismerkedtünk, főztem neki, és hagytam, hogy játsszon az Xboxával. Mikor megcsókoltam, visszacsókolt, volt, hogy ő csókolt meg. Nem tudom, mi vett rá arra, hogy megtegyem. Ennél jobb ember vagyok. Mikor abbahagytam vele a dolgot, elmentem vécére, ahol rázkódva sírtam, és arra gondoltam, mit tettem? Akkor ő megkérdezte, mi a baj, mire azt válaszoltam, nem tehetem ezt, nem gondolkoztam" - mondta a fiúról és az esetről a nő - "Túl gyorsan esek szerelembe." Az aktus összesen körülbelül 45 másodpercig tartott, a nő élvezte, a fiú viszont elmondása szerint nem, mert tudta, hogy helytelen, amit csinálnak.

A gyerek állítólag azt mondta a babysitternek, hogy idősebb. A nő úgy gondolta, 16-17 körüli.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.