Te melyik világban élnél? Döbbenetes videó a jövőről

Forrás: Shutterstock / Tatiana Grozetskaya -
Interaktív környezetvédelem videó sokkoló jövő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Earth2045 nevű oldalon elindul egy videó, ahol megnézhetjük mi vár ránk 30 év múlva, ha környezettudatosan élünk, és mi, ha nem ezt az utat választjuk. 

Az interaktív videó nézése közben az egerünk mozgatásával összehasonlíthatjuk, hogy mi vár ránk a jövőben. A SPP ötlete igencsak elgondolkodtató, hiszen a 21. század egyik legfontosabb témája a környezetvédelem, és a globális felmelegedés. És meddig tartható fenn a pazarló életformánk? A felvétel alapján 2045-ben már mindenki szenvedni fog, és nem igazán lesz élhető a bolygó.

Kattints ide a videó megtekintéséhez!

Forrás: Shutterstock / Tatiana Grozetskaya

A bal oldalon azt láthatjuk és hallhatjuk, hogy milyen lesz a világunk, ha megóvjuk a környezetünket. A jobb oldalon pedig azt, hogy mi vár ránk, ha mégsem így döntünk.

Csontsovány jegesmedvét fotóztak a sarkvidéken - Sokkoló kép!

A környezetszennyezés miatti klímaváltozásnak egyre súlyosabb következményei lesznek. Kerstin Langenberger fotósnak talán most sikerül rádöbbentenie az embereket, hogy hová tart a világ. A fotós a Svalbard-szigetcsoporthoz utazott, hogy a sarkvidéki állatokat fotózza.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.