Botrány! Egy 8. emeleti ablak párkányán egyensúlyozott a 2 éves kisfiú

ablak emelet sírás konyha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 8 emeleti ablak párkányán egyensúlyozott a kisfiú, aki valószínűleg nem is tudta, hogy egy apró rossz mozdulat és mindennek vége.

Az anyuka, aki szellőztetés céljából nyitotta ki az ablakot, a konyhában főzte az ebédet. Állítása szerint elképzelni sem tudja, hogyan mászott fel az ablakba a fia, aki a külső párkányon egyensúlyozva játszott az életével.

„Amikor megláttam az ablakban majdnem szívrohamot kaptam. Hirtelen nem is tudtam, mit tegyek, féltem, ha rákiabálok, akkor nagyon megijed – az pedig végzetes is lehetett volna. Ezért csak halkan szólongattam, amikor viszont a kezeimben volt, fél órán keresztül zokogtam” – nyilatkozta a megdöbbent anya.

Bréking: Nincs már életveszélyben a bordélyházban rosszul lett sportoló, Lamar Odomhttp://www.life.hu/news/20151017-a-bordelyhazban-rosszul-lett-sportolo-lamar-odom-mar-nincs-eletveszelyben.htmlA kosárlabdázó már nincs kómában, állítólag már meg is szólalt! News--Bréking: Nincs már életveszélyben a bordélyházban rosszul lett sportoló, Lamar Odomhttp://www.life.hu/news/20151017-a-bordelyhazban-rosszul-lett-sportolo-lamar-odom-mar-nincs-eletveszelyben.htmlA kosárlabdázó már nincs kómában, állítólag már meg is szólalt! News--Robbanás történt egy szegedi töltőállomáson: Többen megsérültek!http://www.life.hu/news/20151017-harman-megserultek-amikor-tankolas-kozben-berobbant-a-gaztartaly-kutfeje.htmlDetonáció rázta meg péntek este a szegedi Vásárhelyi Pál utcát: egy kútfej vetődött szét a helyi gáztöltőállomáson, használat közben. NewsThinkstockGyászol a sportvilág! Elhunyt az Everton csapat legendájahttp://www.life.hu/news/20151017-howard-kendall-az-everton-tortenetenek-legnagyobb-edzoje-69-eves-koraban-elhunyt.html69 éves korában meghalt az Everton történetének legnagyobb edzője, Howard Kendall. NewsOrigoÍgy változott az arcunk, a szájunk, az orrunk: Elképesztő animáció az emberi evolúciórólhttp://www.life.hu/news/20151016-elkepeszto-animacios-videon-minden-jelenlegi-ismeretunk-az-ember-kialakulasarol.htmlA Yale Egyetem által kiadott könyvhöz készült az a szemléletes animáció, amely mai ismereteink alapján mutatja be az ember evolúcióját. Csodálatos!NewsOrigoA teste 80%-a megégett, nem tudták megmenteni a gejzírbe esett turistanőthttp://www.life.hu/news/20151016-meghalt-a-gejzirbe-esett-belga-turistano-tobb-napig-kezeltek-egesi-seruleseivel.htmlMeghalt az a belga turistanő, aki a múlt héten fotózás közben beleesett egy forró gejzírbe Chile északi részén, az Andokban. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.