Vonat elé lökte 11 éves gyermekét egy német nő

Forrás: Rusznyák Balázs -
vasútállomás kisfiú Hamburg baleset vonat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 31 éves anya az egyik pillanatban még nyugodtan várakozott a szerelvényre, majd egyszer csak hisztiroham tört rá, és a sínek közé lökte a fiát. A gyereknek egy hajszálon múlott az élete.

A hamburgi vasútállomáson várakozók már csak arra lettek figyelmesek, hogy a nő sikoltozni kezd, és a gyerek a száguldó vonat alá kerül. A járművezető ugyan próbált lefékezni, de a fiú így is életveszélyes sérüléseket szerzett. A kiérkező mentősök 40 peren át küzdöttek, mire sikerült kiszabadítani a gyereket a kerekek alól. Bár csodával határos módon túlélte a balesetet, a lába több helyen is eltört. Az anyát végül elkapták a rendőrök - írja a Sky News.

Illusztárció Forrás: Rusznyák Balázs

A sérült Leont egy hamburgi kórházban ápolják, és a hírek szerint az egyik lábát amputálni kellet, de ezt a rendőrség nem erősítette meg. Az anyát a pszichiátriára szállították, és jelenleg is vizsgálják. Az egyik szemtanú elmondása szerint az egész jelenet néhány másodperc alatt zajlott le, és félelmetes volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.