Világhírű focisták és edzők gyászolják Fülöp Mártont - Így búcsúztak tőle

Forrás: AFP/Andrew Yates -
betegség halál gyász Fülöp Márton rák foci labdarúgás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt: hosszan tartó, súlyos betegséget követően 32 éves korában hunyt el az ismert labdarúgó, Fülöp Márton. Világhírű focisták és edzők gyászolják a fiatal kapust. 

Nem tudnak napirendre térni Fülöp Márton halála felett egykori edzői és csapattársai - az egész futballtársadalmat mélyen megrázta az eset. Több világhírű focista és edző fejezte ki megrökönyödését közösségi oldalakon - írja a Blikk. A sokszoros olasz bajnok vezetőedző, Roberto Mancini Twitter oldalán a következő szavakkal búcsúzott: "Mélyen megdöbbentettek a Fülöp Márton haláláról szóló hírek. Együttérzésemet küldöm Marci családjának és barátainak. Nyugodjon békében!"

Forrás: AFP/Andrew Yates

"Nem tudok napirendre térni fölötte. Nem csupán a családja, de az egész futballtársadalom számára borzasztó az eset. Nagyon kedves, csupa szív embernek ismertem meg, igazán profi sportolónak. Őszintén mondom, sokáig nem tudtam a betegségéről, nem is akartam elhinni, hogy mi történt. Rettenetes" - folytatta Macini, aki a Manchester City focicsapatánál dolgozott együtt a kapussal.

De többek közt a Manchetster United korábbi világklasszisát, Roy Keane-t is megdöbbentette a halálhír. "Nagyon el vagyok keseredve. Remek sportember volt, de ami fontosabb, hogy kiváló ember is. Részvétem a családjának és a barátainak" - mondta.

Mark Kennedy pedig a következőképpen emlékezett meg a fiatal kapusról: "Márton fantasztikusan profi volt. Mindig helyesen viselkedett, keményen edzett, de ezeknél is fontosabb, hogy igazán kedves srác volt. Folyton mosolygott".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.