Meghalt a népszerű vígjátéksztár, Warren Mitchell

Forrás: Northfoto -
halál tévésztár sorozat Egyesült Királyság színész Warren Mitchell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész hosszú betegeskedés után hunyt el, halálhírét szóvivője erősítette meg.

89 éves korában elhunyt Warren Mitchell – írja több brit napilap. Az Egyesült Királyságban hatalmas népszerűségnek örvendő brit színész, akinek leghíresebb szerepe Alf Garnett karaktere volt a Holtodiglan, holtodiglan című sorozatban, szombaton, a kora reggeli órákban hagyta itt az árnyékvilágot.

Forrás: Northfoto

Warren Mitchell nem csupán a filmvásznon alakított nagyot, hanem a színpadon is: tévésorozatos szerepléséért BAFTA-díjjal jutalmazták, színpadi munkásságáért pedig két Olivier-díjat is kapott pályafutása során, a Norman Loves Rose című filmjéért pedig AACTA-díjjal ismerték el.

Gyász! Meghalt a Motörhead dobosa, Phil Taylorhttp://www.life.hu/news/20151113-elhunyt-phil-taylor-a-motorhead-dobosa.htmlPhil " Philthy Animal " Taylor a világhírű rockbanda egykori dobosa 61 éves korában hunyt el. News--Megdöbbentő! Egy transznemű amerikai szült gyerekethttp://www.life.hu/news/20151113-egy-transznemu-amerikai-szult-gyereket-a-kislany-mar-ot-honapos.htmlA nő világ életében arra vágyott, hogy férfi testben élhessen, aztán mégis terhes lett. News--3 lányt kényszerítettek prostitúcióra Gyöngyösönhttp://www.life.hu/news/20151113-3-lanyt-kenyszeritettek-prostituciora-gyongyoson.htmlA gyöngyösi család éveken át verte és prostitúcióra kényszerítette áldozatait. Az ügyészség indítványa alapján az elkövetőkre fegyházbüntetés vár. NewsThinkstockPárizsi merénylet: Megerősítik a magyarországi biztonsági intézkedésekethttp://www.life.hu/news/20151114-megerositik-a-magyarorszagi-biztonsagi-intezkedeseket-a-parizsi-merenylet-miatt.htmlMegerősíti a magyarországi biztonsági intézkedéseket a nemzetbiztonsági kabinet munkacsoportja a párizsi terrortámadás miatt.News--A háborúban hagyták végtagjaikat, most meztelenül mutatták meg testüket a veteránokhttp://www.life.hu/news/20151113-michael-stokes-fotos-amputalt-es-meztelen-veteranokrol-keszitett-fotosorozatot.htmlA fotós Michael Stokes férfi és női veteránokat fotózott, akiknek egy közös jellemzőjük van: valamelyik végtagjukat otthagyták a háborúban. News--10 éven át keresték az eltűnt férfit, pedig végig ott volt a Google Maps térképénhttp://www.life.hu/news/20151114-david-lee-niles-rakos-ferfit-10-even-at-kerestek-pedig-a-google-maps-felvetele-vegig-mutatta-hol-van.htmlDavid Lee Niles maradványaira egy karácsonyfát díszítő férfi segítségével bukkant rá a rendőrség, miután ő észrevett egy tóból kibukkanó autóroncsot. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.