Meglepő! Flavio Briatore nem akarja meglátogatni Michael Schumachert

Forrás: NORTHFOTO/DPA/Dpa -
betegség kóma Forma-1 Flavio Briatore Michael Schumacher baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem képes meglátogatni egykori főnöke Michael Schumachert: Flavio Briatore ugyanis fél, hogy milyen látvány fogadja az egykori pilóta betegágyánál. 

Nem sok mindent tudni Michael Schumacher állapotáról 2013-as síbalesete óta. Egy azonban biztos: egykori kollégái és barátai közül többen nem merik meglátogatni a pilótát, mert félnek tőle, hogy milyen látvány fogadja majd őket Schumacher betegágyánál. Közéjük tartozik a Forma-1-es pilóta egykori csapatfőnöke, Flavio Briatore is - írja a Blikk a Welt am Sonntagra hivatkozva.

Forrás: NORTHFOTO/DPA/Dpa

"Olyan állapotban szeretnék vele találkozni, mint amilyenben az emlékeimben él. Rengeteg időt töltöttem Michaellel, nagyon szeretem és tisztelem őt. A fejemben egy erős, jó humorú, elszánt fickó él, fájna, ha másképp látnám" – mondta a lapnak Briatore.

Az olasz üzletember egyébként Felipe Massatól szerzi az információkat Schumachertől, ő ugyanis már meglátogatta a beteg pilótát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.