szépészeti beavatkozás Baywatch puffadás Pamela Anderson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idő vasfoga a Baywatch bombázóját sem kíméli, és ezt úgy tűnik, egy rosszul sikerült plasztikai műtéttel akarta leplezni. 

Szépészeti beavatkozásról árulkodik Pamela Anderson felpuffadt arca a legutóbbi róla készült képeken.

Forrás: Northfoto

A Baywatch sztárja, akinek sikerült kigyógyulnia súlyos betegségéből, a minap egy állatjóléti konferencián vett részt Moszkvában, itt kapták lencsevégre. Lehet, hogy már a Playboy utolsó pucér fotózására készül a 48 éves kebelcsoda?

Mi a fene történt Helena Bonham Carterral? Alig lehet ráismernihttp://www.life.hu/trend/20151020-helena-bonham-carter-szineszno-kocos-hajjal-es-szedett-vetett-oltozekkel-indult-bevasarolni.htmlAlighanem élete legrosszabb napján kaphatták lencsevégre a brit színésznőt. Trend--Meztelen fotóval ünnepli, hogy kigyógyult a hepatitiszből Pamela Andersonhttp://www.life.hu/drlife/20151109-pamela-anderson-meztelen-fotoval-unnepli-hogy-kigyogyult-a-hepatitis-c-bol.htmlÖrömteli hírt osztott meg Instagram oldalán a Baywatch egykori sztárja - és nem is akárhogyan! Pucér fényképpel tudatta rajongóival, hogy 16 évnyi küzdelem után végre kigyógyult a hepatitisz C-ből. Dr. LifeOrigoTeljesen megújult Gáspár Evelin külseje - Szinte rá sem ismernihttp://www.life.hu/trend/20151209-gaspar-evelin-kulseje-megujul-uj-hajat-es-kormoket-csinaltatott.htmlGáspár Evelin jól tudja, hogy időnként minden nőnek szüksége van a teljes megújulásra. TrendOrigoSzabó Zsófira rá sem ismerni – Ismét új frizurára váltott a színésznőhttp://www.life.hu/trend/20151209-szabo-zsofira-szinesznore-ra-sem-ismerni-hosszabb-szokebb-es-dusabb-lett-a-haja.htmlA színésznő egyenesen a fodrászszékből szelfizve mutatta meg új frizuráját, amivel egy aprócskát Péterfy Borira hajaz. Trend--Alig lehet rájuk ismerni! Így néznek ki most Julia Roberts mostohagyerekeihttp://www.life.hu/sztarok/20151116-julia-roberts-mostohagyerekei-az-edesek-es-mostohakban-jena-malone-es-liam-aiken.htmlEmlékeztek még az Édesek és mostohák című családi dráma két bájos gyerekszereplőjére, Annára és Benre? Az őket megformáló színészek azóta felnőttek, és filmbeli mostohaanyjuk, Julia Roberts babérjaira törtek. TV + SztárokAFPPamela Anderson teste 48 évesen is olyan, mint a Baywatchban volt - Sokkoló fotók!http://www.life.hu/trend/20150917-pamela-anderson-szineszno-dogos-teste-meztelen-fotokon-sokkol.htmlA 90-es években minden férfi odáig volt a színésznőért, aki azóta is folyamatosan bizonyítja, hogy az idő sem állhat az útjába: örökké dögös marad.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.