Betegsége mögé bújva menti a bőrét a nemi erőszakkal vádolt Bill Cosby

Forrás: AFP/Stan Honda -
szembetegség Vakság vád nemi erőszak Bill Cosby áldozat bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A több mint 100 nő bántalmazásával megvádolt tévés komikus a bírósági papírok szerint "jogilag és funkcionálisan is vaknak" vallotta magát, ebből kifolyóan tehát nem követhette el azokat a rémséges tetteket, amelyekkel megvádolták.

Nem követhetett el nemi erőszakot Bill Cosby, mert jogilag és funkcionálisan is vak - derül ki az egykor ünnepelt, ma már azonban az egyik legjobban gyűlölt sztár bírósági dokumentumaiból, amelyek a Radar Online birtokába jutottak.

Forrás: AFP/Stan Honda

A lap szerint a komikus az egykori szupermodell, Beverly Johnson tárgyalásán vallotta mindezt. Johnson azzal vádolta meg a sztárt, hogy a nyolcvanas években drogot csempészett a kávéjába, és megerőszakolta őt. 2015-ben egy repülőtéren találkozott újra Cosby-val, aki vallomása szerint lesokkolt, amikor újra meglátta őt.

A komikus azzal védekezett, hogy súlyos szembetegsége miatt "jogilag és funkcionálisan vak," tehát gyakorlatilag nem is láthatta őt azon a napon, és azt is tagadta, hogy bármiféle módon bántalmazta volna a modellt. Murray Richman, a vád képviselője szerint az esküdtszék nem fogja bevenni Cosby vallomását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.