Élő adásban lett rosszul a CNN egyik műsorvezetője - Videó!

műsorvezető CNN ájulás rosszullét műsor kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Poppy Harlownak beszéd közben összeakadt a nyelve, majd nehezen kapott levegőt. Az adás egy pillanatra el is némult. 

Rosszul lett egy műsorvezető a CNN hétfő reggeli adásában. A nő éppen a reggeli hírekről beszélt, amikor hallani lehetett a hangján hogy akadozva veszi a levegőt, majd a kollégái szólongatják. A műsorvezető hat hónapos terhes, így még nagyobb volt a riadalom a stúdióban. Később visszatért élő adásban, és megköszönte az aggódást. Elmondása szerint rosszul lett a nagy melegben - írja a NY Daily News.

Elhunyt Ellsworth Kelly, világhírű absztrakt festő és szobrászhttp://www.life.hu/news/20151228-elhunyt-ellsworth-kelly-vilaghiru-absztrakt-festo-es-szobrasz.htmlAz amerikai művészt 92 éves korában New York állambeli otthonában érte a halál. News--Lajcsi lefogyott és teljesen megtört a börtönben?http://www.life.hu/news/20151229-galambos-lajos-lefogyott-es-teljesen-megtort-a-bortonben.htmlCsupán egy kis faág volt a karácsonyfája Lajcsinak, akinek az előzetes várakozásokkal ellentétben a börtönben kellett töltenie az ünnepeket. Állítólag a zenészt ez nagyon megviselte, csonttá és bőrré fogyott. News--Tragédia az új Kaptár-film forgatásán: meghalt egy kaszkadőrhttp://www.life.hu/news/20151229-meghalt-egy-kaszkador-az-uj-kaptar-film-forgatasa-alatt.htmlA 34 éves Ricardo Cornelius az akcióhorror dél-afrikai forgatási helyszínén vesztette életét, amikor egy filmben használt amerikai katonai jármű eldőlt, és maga alá temette a férfit. NewsOrigoGyászol a rockvilág! Elhunyt Lemmy Kilmister, a Motorhead legendás énekesehttp://www.life.hu/news/20151229-elhunyt-lemmy-kilmister-a-motorhead-legendas-enekese.htmlHetvenéves korában meghalt Lemmy Kilmister, a Motörhead együttes alapítója és frontembere, a rockzene kultikus alakja. NewsAFPSaját mobilja okozta egy férfi haláláthttp://www.life.hu/news/20151228-szelfizni-akart-de-a-halalba-zuhant-egy-ferfi-san-diegoban-nem-ez-volt-az-elso-eset.htmlA 30 éves áldozat a népszerű kirándulóhely, Sunset Cliffs közelében szelfizett éppen, amikor egy rossz lépés miatt a 20 méteres szakadékba zuhant. NewsThinkstockFurcsa neve miatt nem kapott repülőjegyet egy nőhttp://www.life.hu/news/20151228-isis-lake-neve-miatt-nem-kapott-repulojegyet.html2016-os kanadai kiruccanását tervezte a 29 éves nő, akinek minden társaság visszadobta a jegyfoglalását. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.