Gyerekpornó birtoklása miatt tartóztatták le a Glee színészét, Mark Sallingot

Forrás: FOX -
pornó gyerekpornó Mark Salling bűncselekmény gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Letartóztatták a Glee - Sztárok leszünk című sorozat színészét, mert állítólag gyerekpornót tartott otthonában. 

Letartóztatták a népszerű énekes-zenés sorozat sztárját, aki a Variety információi szerint gyerekpornót tartott a gépén. Mark Salling sajtósa eddig nem kommentálta az eseményeket.

Forrás: FOX

A 33 éves színész korábban is bajba került már: néhány hónapja az akkori barátnője jelentette fel, azt állítva, hogy erőszakoskodott, majd kérése ellenére óvszer nélkül közösült vele. Akkor a színész ellenkeresettel élt, visszaperelt jó hírnév megsértése miatt.

Lajcsi lefogyott és teljesen megtört a börtönben?http://www.life.hu/news/20151229-galambos-lajos-lefogyott-es-teljesen-megtort-a-bortonben.htmlCsupán egy kis faág volt a karácsonyfája Lajcsinak, akinek az előzetes várakozásokkal ellentétben a börtönben kellett töltenie az ünnepeket. Állítólag a zenészt ez nagyon megviselte, csonttá és bőrré fogyott. News--Elhunyt Ellsworth Kelly, világhírű absztrakt festő és szobrászhttp://www.life.hu/news/20151228-elhunyt-ellsworth-kelly-vilaghiru-absztrakt-festo-es-szobrasz.htmlAz amerikai művészt 92 éves korában New York állambeli otthonában érte a halál. News--Szándékos ámokfutás Las Vegasban: Életveszélyben voltak a Miss Universe versenyzői?http://www.life.hu/news/20151221-las-vegasban-autos-amokfuto-hajtott-gyalogosok-koze.htmlEgy embert megölt és 37-et megsebesített Las Vegasban az a nő, aki gyalogosok közé hajtott a Miss Universe-szépségverseny közelében. News--Drámai! Majdnem a tengerbe fulladt a dán Mária hercegnő tízéves kisfiahttp://www.life.hu/news/20151220-majdnem-a-tengerbe-fulladt-a-dan-maria-hercegno-tizeves-kisfia.htmlKis híján tragédiába torkollt a dán hercegi család ausztráliai nyaralása: Mária hercegnő tízéves kisfiát, Christian herceget úgy kellett kimenteni a tengerből. News--Tragédia! Elhunyt a Stone Temple Pilots énekese, Scott Weilandhttp://www.life.hu/news/20151204-elhunyt-scott-weiland-a-stone-temple-pilots-enekese.htmlÁlmában érte a halál a híres Stone Temple Pilots 48 éves énekesét, Scott Weilandot. NewsAkár 10 év börtönre ítélheti Johnny Depp feleségét, Amber Heardöt az ausztrál bírósághttp://www.life.hu/news/20151207-amber-heard-johnny-depp-felesege-szemelyesen-akar-birosag-ele-allni-ausztraliaban.htmlJohnny Depp felesége, Amber Heard személyesen akar az ausztrál bíróság elé állni jövőre, amikor a kutyáik illegális bevitelével kapcsolatos ügyet tárgyalják. A színésznőt akár 10 év börtönre is ítélhetik. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.