Meghalt a tinilány, aki 15 feles vodkát húzott le egy óra alatt

Forrás: Debbie Allen -
halál tinilány feles pohár Egyesült Államok alkohol vodka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shelby Allen a karácsonyi szünet első napján átment a legjobb barátnőjéhez, hogy egy őrült jót bulizzanak. A féktelen parti azonban tragédiába torkollott. 

2008 karácsonyán történt, hogy Debbie Allen és férje, Steve elveszítették 17 éves lányukat, Shelbyt. A szülőkben, akik nemrég a GoodHouseKeeping oldalán osztották meg fájdalmukat, semmiféle rossz előérzet sem volt, amikor megengedték Shelbynek, hogy a karácsonyi szünet első napjának estéjét a legjobb barátnőjénél töltse.

Forrás: Debbie Allen

Debbie elmondása szerint bízott a szülőkben és a jól tanuló, kiválóan sportoló lányában. Mindkét lány kíváncsi volt az alkohol hatására, ezért miután lefeküdtek a szülők, előkerültek az üvegek. Shelby a vodkát választotta, és csak úgy heccből egy óra alatt 15 felest ivott meg belőle. Közben üzeneteket küldött a barátainak, akik figyelmeztették, ennek rossz vége lehet.

Nem sokkal később Shelby hányni kezdett, barátnője pedig elkísérte a fürdőszobába, ám végül magára hagyta, meg ő maga sem volt jól. Reggel Shelbyre ott találta, ahol éjszaka otthagyta, ám hiába keltegette, nem mozdult. A lány azonnal szólt a szüleinek, akik értesítették a mentőket - ám a helyszínre érkező ápolók hiába próbálták újraéleszteni Shelbyt, nem jártak sikerrel.

Shelby szülei elmondásuk szerint azért osztották meg lányuk történetét, mert nem akarják, hogy bárki másal megessen. Céljuk, hogy szigorítsák a kiskorúak alkohollal való kiszolgálását az Egyesült Államokban, és nagyobb büntetést kapjanak azok, akik a törvény ellenére alkoholt adnak nekik.

Gyilkos kocsmajátékok – durvulnak a kihívások

A fiatalok imádják az ivós játékokat, de sajnos egyre gyakrabban kell komoly árat fizetniük érte. Lehetetlen megszámolni, hány ilyen játék létezik, ráadásul egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a fiatalok körében. Íme, a legújabbak és a legveszélyesebbek - kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.