Jelentős összeggel tartozott Dzsudzsáknak a Bursaspor

Forrás: Instagram/Dzsudzsák Balázs -
tartozás Bursaspor Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A török sajtót bejárta a hír, miszerint Dzsudzsák Balázs csapata anyagi gondokkal küzd. A magyar válogatott csapatkapitánya az egyike azoknak, akiknek tartozott az együttes.

Az orosz Malaton Platformu oldal számolt be arról, hogy az anyagi nehézségekkel küzdő török klub egymillió eurós tartozást halmozott fel a focistákkal szemben.Ha a klub el akarja kerülni a FIFA-büntetést, akkor Dzsudzsák Balázsnak, és még néhány csapattársának elsőként kell fizetnie.

Forrás: Instagram/Dzsudzsák Balázs

Valóban volt kis csúszás a fizetésben, de már minden rendben van. A klub új vezetősége mindent megtett azért, hogy mielőbb megoldja a problémát, és ez meg is történt – mondta Vörösbaranyi József, Dzsudzsák menedzsere a Nemzeti Sportnak.

A török Bursasporda Bugün internetes lap beszámolója szerint Isaac Cuencának is kifizettek már 48 ezer eurót az elmaradt jövedelméből, és tovább folytatják a tartozások kiegyenlítését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.