Szexért cserébe jobb osztályzatok járnak

Forrás: Thinsktock -
középiskola szexuális zaklatás Soroksár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A soroksári Qualitas Középiskola tanárnője azzal vádolja kollégáját, hogy a férfi szexuálisan zaklatja a diákjait. Az iskolában belső vizsgálat indult, a tanárnőt kirúgták.

A földrajztanár rendszeresen egy faház mögé hívja a diákjait, és felajánlja nekik, hogy jobb jegyet kaphatnak a szexért cserébe.

- legalábbis ezt állítja a soroksári iskola egyik tanárnője a soroksári Qualitas Középiskola földrajztanáráról.

A férfi kolléganője vasárnap nyilatkozott az RTL Klubnak, azóta a tanárnőt kirúgták az iskolából, mondván, nem tanárhoz méltóan viselkedik, és elhanyagolja munkáját - hangzott el hétfő este az RTL Klub Híradójában.

Azonban az elmondottak után egy diák szülei feljelentést tettek, és

vizsgálat indult az iskolában.

Szexuális zaklatással vádolják a soroksári középiskola földrajztanárát (A kép illusztráció) Forrás: Thinsktock

Egy másik diáklány megerősítette a tanárnő állításait. A lány maga kereste meg a Híradót, és elmondta, hogy a tanár vagy nem tartja meg az óráit, vagy bejön, és perverz vicceket mesél, és

már neki is felajánlott szexért jobb jegyet.

A szülők elmondása alapján az igazgató hétfőn egyesével hívatta be a lányokat, hogy kikérdezze őket az ügyről. Az iskola igazgatója az RTL-nek csupán annyit mondott, hogy szerdán lesz meg a belső vizsgálat eredménye.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.