Nemi erőszakkal vádolják John William Holland időjóst

Forrás: Twin Falls County Jail -
John William Holland nemi erőszak meteorológus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 A 23 éves meteorológus ellen egy fiatal nő tett feljelentést. Az ismeretlen hölgy azt állítja, az időjós 2016. Január 29-én este megerőszakolta.

John William Holland az idahói KMVT csatorna meteorológusaként dolgozott. A fiatal férfit azzal vádolja egy nő, hogy megerőszakolta.

Forrás: Twin Falls County Jail

A meteorológus ellen a hölgy tett feljelentést a Twin Falls-i rendőrségen. Az áldozat elmondása szerint egy helyi étteremben találkozott a férfival, ahol elfogyasztottak néhány italt. Később John William Holland a lakásába invitálta a nőt, hogy ott vacsorázzanak. A nő azt állítja, hogy a férfi magas alkoholtartalmú italt töltött neki, amitől rosszul lett és a kanapéra feküdt. Ezután kezdett vele erőszakoskodni John William Holland.

A csatorna azonnal felfüggesztette a meteorológus munkaviszonyát. A nő az erőszak után egyből a rendőrségre ment. A feljelentés után rögtön átkutatták a férfi lakását. Találtak egy használt óvszert, Hollandot pedig letartóztatták.

A férfi mindent tagad, de ha bűnösnek találják, akkor akár életfogytiglanig tartó büntetést kaphat, és 50.000 dollár pénzbírságot is kiszabhatnak rá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.