Tom Hanks forgatás Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 59 éves színész két hónapot tartózkodott Budapesten, új filmjének, az Infernónak a forgatása miatt. Most szintén a mozi kedvéért tér vissza hazánkba.

Tom Hanks, a kétszeres Oscar-díjas színész hamarosan újra Budapesten forgat. Korábban itt töltött ideje alatt szívesen sétálgatott a városban, és még a Néprajzi Múzeumba is ellátogatott.

Forrás: Twitter / Tom Hanks

Most újra van esélye a magyar rajongóknak, hogy megpillanthassák a hihetetlenül tehetséges színészt, ugyanis ismét hazánkba utazik, mégpedig szintén forgatás miatt. A Da Vinci-kód folytatásaként készülő film rendezője, Ron Howard ugyanis elégedetlen volt néhány nálunk felvett jelenet minőségével - írja a Blikk. Így az egész stábbal együtt visszarendelte Hanksszet is Magyarországra. Filmben dolgozó egyik statiszta árulta el a lapnak, hogy a szervezkedést már megkezdték.

Halálra gázolt egy embert a vonathttp://www.life.hu/news/20160208-halalra-gazolt-egy-embert-a-vonat.htmlHétfőn hajnalban történt a halálos baleset.News--A túlzott erdőtelepítés is elősegítette a felmelegedést http://www.life.hu/news/20160207-nem-enyhitette-hanem-erosithette-a-felmelegedest-az-erdotelepites-europaban.htmlNem enyhítette, hanem erősíthette a felmelegedést az erdőtelepítés Európában, mivel az őshonos fák helyét nagy területen vették át a sötétzöld fenyőerdők - állapította meg egy új tanulmány. NewsOrigoMegható! Így zajlott Michael Jackson és Diana első találkozása http://www.life.hu/news/20160207-michael-jackson-es-diana-hercegno-igy-koszontottek-egymast-bordzsekit-kapott-vilmos.html30 évvel ezelőtt, 1988. július 16-án a brit trónörökös, Károly herceg, és felesége találkozhattak a legendás popsztárral. Az erről készült felvétel nyilvánosságra került. NewsAFPVannak még túlélők a romok alatt a tajvani földrengés után http://www.life.hu/news/20160207-mentocsapatok-tagjai-kutatnak-tulelok-utan-a-tajvani-foldrenges-utan-tuleloket-keresnek.htmlTizennyolcra emelkedett a szombat hajnali természeti katasztrófa halálos áldozatainak száma, 152 embert még nem találnak a legsúlyosabban érintett Tajnan városban. A mentőegységek vasárnap még hallottak életjeleket a 17 emeletes lakóház romjai közül. News--Jeges tóba lökött egy diákot a Fővárosi Állatkert egyik gondozójahttp://www.life.hu/news/20160207-rosszul-viselkedett-toba-lokte-a-gyereket-egy-allatkerti-gondozo-a-szulok-kiborultak.htmlA fiú osztálykiránduláson vett részt, amikor az eset történt. A gondozónak az nem tetszett, hogy a diák a cipője orrával piszkálja a jégdarabokat a tóban, ezért belerúgott, aki ettől a vízbe esett. News--Pierrot nem elégedett - Elárulta, miérthttp://www.life.hu/news/20160207-pierrot-nem-elegedett.htmlMiért nem elégedett Pierrot? Hogyan értékelte a saját értékelését A Dal szigorú zsűritagja? A Life.hu riportjából kiderül!News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.