Állítják: Diana hercegnét megmérgezték a mentőautóban

Forrás: Wikipédia -
mentő megmérgezés Egyesült Királyság tragédia Diana hercegnő kórház autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legfrissebb fejlemények szerint nem az autóbaleset okozta halálos sérülések végeztek a néhai hercegnével. 

Diana hercegné 1997-ben bekövetkezett halála a mai napig foglalkoztatja a nyilvánosságot. Nem véletlenül, hiszen évek óta újabb és újabb teóriák látnak napvilágot arról, valójában mi miatt is kellett meghalnia Károly herceg egykori feleségének.

Forrás: Wikipédia

A Globe magazin nemrég címlapsztoriként hozta le a hírt, miszerint Diana hercegné valójában még élt, amikor az autóbalesete után a mentőautóba tették. A lap friss boncolási eredményekre hivatkozva állítja, hogy a néhai szívkirálynő túlélte a párizsi balesetet, és később a mentőautóban kapott egy halálos injekciót, állítólag így végzett vele a brit királyi család által felbérelt gyilkos.

Diana hercegné 1996-ban vált el Erzsébet királynő fiától, Károly hercegtől, az autóbalesete idején az egyiptomi milliomossal, Dodi al-Fayeddel volt viszonya. Egyes feltételezések szerint Diana gyermeket várt szerelmétől, ami több szakértő vélekedése szerint veszélyt jelentett volna az Egyesült Királyságra nézve. A Diana terhességéről szóló találgatásokat orvosszakértők annak idején visszautasították.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.