Majdnem egy teljes hétig esni fog

Forrás: Getty Images -
eső időjárás-előrejelzés időjárás-jelentés időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csaknem egész héten szükségünk lesz majd az esernyőnkre, a Köpönyeg előrejelzése szerint ugyanis szombatig mindennap számíthatunk valamennyi csapadékra. 

Hétfőn sokfelé lehet esőre, záporra számítani, borult lesz az ég, csak néhol szakadozhat fel a felhőzet. Délután 9 fok körül alakul a hőmérséklet. Hidegfronti hatásra számíthatunk, a szél fokozatosan északnyugatira fordul és megélénkül.

Forrás: Getty Images

A borongós időjárás mellett kedden sokfelé lesz újabb eső - jelentős mennyiségű csapadék főleg a Dunántúlon eshet. A csúcshőmérséklet 5 és 12 fok között alakul, az északkeleti szél többfelé lesz élénk.

Szerdán viszont már napsütésre is számíthatunk, délelőtt csak szórványosan fordul majd elő eső, zápor, néhol pedig zivatar. Napközben aztán csökken a felhőzet és több helyen is kisüthet a nap. 10 fok körüli maximumokra számíthatunk.

Csütörtökön azonban újból erősen felhős lesz az ég, szórványosan lehet majd esőre számítani. Détuán 6 és 13 fok feletti értékeket mérhetünk.

Változóan felhős lesz az ég, elszórtan akár zápor is kialakulhat. Többfelé erős lesz az északnyugati szél, és egy érkező hidegfront miatt visszaesik a hőmérséklet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.