Kiderült: ezt jelenti Angelina Jolie és Brad Pitt új, közös tetoválása

Brad Pitt Angelina Jolie jelentés tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-díjas színésznő a napokban összesen három új mintát varratott magára. Az amerikai Radar Online egy szakértő segítségével fejtette meg, mit jelentenek a Brad Pitt-tel együtt csináltatott tetoválások.

Mint a Life.hu is megírta, Angelina Jolie és férje, Brad Pitt a napokban új tetoválást varrattak magukra.

Az új szerzeményekről készült fotók alapján a Radar Online megkérdezte Justin McDanielt, a Pennsylvaniai Egyetem vallásprofesszorát, mit jelentenek a mostanában főként rendezőként ténykedő Angelina mintái.

George Clooney Angela Merkellel fog találkoznihttp://www.life.hu/news/20160212-george-clooney-szinesz-angela-merkel-nemet-kancellarral-talalkozik.htmlA hírek szerint pénteken, azaz ma találkozik a világsztár a német kancellárral Berlinben. News--6 éven át nem járt be dolgozni, és senki sem vette észrehttp://www.life.hu/news/20160216-joaquin-garcia-spanyol-kozalkalmazott-6-evig-nem-ment-be-dolgozni-es-senki-sem-vette-eszre.htmlJoaquin Garcia spanyol közalkalmazottat hosszú munkaviszonya miatt kitüntetésben akarták részesíteni, ekkor derült fény a tényre, hogy a 69 éves férfi immár több éve nem is járt be a munkahelyére. News--Rúzsozás és reggelizés robotokkal? Egy lelkes vlogger megcsinálta http://www.life.hu/news/20160211-simone-giertz-vlogger-bemutatja-hogyan-lehet-ruzsozni-es-etelt-kesziteni-robotokkal.htmlHa eddig nem ismerted Simone Giertz munkásságát, akkor itt az ideje, hogy bemutassuk őt, és a jövőben valószínűleg nélkülözhetetlennek tűnő, ám még gyerekcipőben járó újdonságait. News--4 dolog, amit tudnod kell az idei Super Bowlrólhttp://www.life.hu/news/20160208-4-dolog-amit-tudnod-kell-az-igai-super-bowl-rol.htmlAz NFL döntője az év egyik legfontosabb sporteseményévé nőtte ki magát az elmúlt évek alatt, amelyet több mint 110 millió néző követ nyomon minden évben. A 2016-os fő amerikaifutball-bajnokságra, a Super Bowlra idén 2016. február 7-én került sor – íme 4 tény, amelyet illik tudnod, ha szóba kerül a mérkőzés. News--Budapest hajnali fényben: a magyar fővárost csodálja a fél világhttp://www.life.hu/news/20160206-budapest-hajnali-fenyben-a-magyar-fovarost-csodalja-a-fel-vilag-mervai-mark-fotosorozataban.htmlHála Mervai Márk nem mindennapi fotóinak Budapestről, most mi is felfedezhettük a magyar főváros eddig még sosem látott arcát. NewsOrigoBeindította a mémgyárat a férfi, aki elaludt a munkahelyénhttp://www.life.hu/news/20160206-elaludt-egy-ferfi-a-munkahelyen-es-beinditotta-a-memgyarat.htmlEgy fiatalember Redditen osztotta meg a világgal, hogy elaludt a második munkanapján. A gyakornokként dolgozó srácból pillanatok alatt internetsztár lett. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.