Valakinek nem tetszett a 10 méter magas pucér Kim Kardashian

Forrás: Instagram/Kim Kardashian -
kim kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy melbourne-i streetart művészt olyannyira megihletett Kim Kardashian meztelen szelfije, hogy egy háromemeletes épület oldalára is felfestette, ám napokkal később valaki festékkel locsolta végig a művet.

A brit Baksy ausztrál kollégájának, Lush Sux-nak nagyon megtetszett Kim Kardashian Instagram-oldalára posztolt meztelen fotója, ezért úgy érezte, hogy fel kell festenie a Color Squad nevezetű cég épületének oldalára.

Így a melbourni járókelők egy 10 méter magas pucér Kim Kardashianban gyönyörködhettek.


"Amint megláttam a fotót, úgy éreztem rögtön fel kell festenem egy háromemeletes épületre - írta a művész.

@kimkardashian

lushsux (@lushsux) által közzétett fénykép,

Valaki azonban nem értett egyet a művésszel, és egy laza mozdulattal tönkretette az egészet, ráadásul egy kedves kis kommentet is ráfirkált a festményre. Lush ehhez csak annyit tudott hozzáfűzni, hogy "És ez az oka annak, hogy nem lehetnek szép dolgaink!"

Andddd this is why we can't have nice things @kimkardashian

lushsux (@lushsux) által közzétett fénykép,

Ezután persze több támadás is érte a falfestményt. A művész panaszkodó hangvételű Instagram-posztja mellé írt kommentek egy része például arról szól, hogy Lush-nak nem így kellene megcsillogtatni a tudását, hiszen gyerekek is járhatnak arra, mások pedig már eleinte sem tartották szépnek a művet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.