Kiutálják a faluból Vivien gyilkosának szüleit

Forrás: Police.hu -
gyilkosság Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közutálatnak örvend Kakucson a 20 éves Vivien gyilkosának családja. Ha csak  tehetik, nem mutatkoznak a falu ut­cáin, az interneten is gyűlölethadjárat indult ellenük.

"Nekem bárki bármit mond, az biztos, hogy egy gyerek csak akkor csinál ilyen szörnyűséget, ha a nevelésében valamit alapvetően elrontanak. Miért nem tanította meg Bálintot az anyja meg az apja, hogy miként kell a dühét levezetni? Remélem, elköltöznek innen, mert a gyászoló családnak szörnyű lenne, ha nap mint nap látniuk kéne a fiú famíliáját. Így soha nem fogják tudni feldolgozni a történteket" - nyilatkozta a Borsnak egy helybéli asszony.

Forrás: Police.hu

"Az egyik barátom találkozott velük a Fő utcán, és odakiabálta nekik, hogy gyilkosok. Nem hiszem, hogy itt fognak élni még sokáig, hiszen nem lesz ember, aki beszélni fog velük" - tette hozzá egy másik.

A lap úgy tudja, miután a szülők megtudták, hogy mit tett Bálint, először teljesen bezárkóztak, nem akartak senkivel beszélni. Majd úgy döntöttek, hogy a vállalkozásaik miatt nem bújhatnak el örökké, és kijöttek az utcára. Ekkor azonban olyan inzultusok érték őket, hogy idejük nagy részét inkább a tanyájukon töltik, ahol Bálint is élt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.