Igazi hős! A férfi esélytelen kutyák örökbefogadásának szenteli az életét

Forrás: Instagram/Steve Greig -
örökbefogadás kutya állat kutyák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután elvesztette szeretett kutyáját Steve Greig eldöntötte, hogy olyan ebeknek ad esélyt a jó életre, akiket senki nem akar befogadni.

Idős, esetenként beteg, zilált ebeket fogadott örökbe Steve Greig, hogy örömet okozzon azoknak az állatoknak, akiket a legtöbbször figyelmen kívül hagynak.

Forrás: Instagram/Steve Greig

A férfi minden nap reggel 5-kor kel fel, hogy elkészítse újdonsült családtagjainak az ételét, akik közül többen különleges diétán vannak. Steve 10 idős kutyát fogadott be a helyi menhelyről, de elmondása szerint ők adnak értelmet az életének.

Forrás: Instagram/Steve Greig

Instagram-oldalán többszázezren követik a változatos falka mindennapjait. A kutyákon kívül Greg otthont ad egy malacnak, két kacsának, galamboknak, macskáknak és még néhány csirkének is. Ugyan a lakásban nem fér el már több állat, ő szeretne a jövőben még több idősödő kutyát örökbe fogadni.

Forrás: Instagram/Steve Greig

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.