Több millió dollárra perelték a Kardashian nővéreket

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Frederick M. Brown -
kozmetikai ipar Kim Kardashian Kourtney Kardashian Khloe Kardashian márka beperelés millió dollár szerződésszegés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy amerikai befektetési cég 180 millió dollára, vagyis körülbelül 50 milliárd forintnak megfelelő összeget követel Kim, Khloe és Kourtney Kardashaintól.

Szerződésszegés vádja miatt perelte be Kardashian nővéreket a Hillair Capital Management nevű Los Angeles-i cég - írja a TMZ. Az ok egyszerű: hiába ígérte meg a három valóságshow-sztár, hogy több millió lájkolót gyűjt össze kozmetikai márkájának, a Kardashian Beauty-nak, ez nem történt meg.

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Frederick M. Brown

A Hillair Capital Management 2014-ben állapodott meg az akkor még Khroma Beauty néven futó márkával, és 10 millió dollárt fektetett bele a cég működésébe, miután az előző partnerük, a Boldface meghátrált. A cég szerint a Kardashian lányok nem tartották magukat a szerződésben kötöttekhez, és ezért vissza akarják kapni a befektetett pénzüket - vagy akár többet is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.