Kínos randi: Egy nő a retiküljében tartotta fogva a kakiját

retikül széklet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Bátor, higgadt, magabiztos nő vagyok, így aztán nyugodt szívvel el mertem menni a WC-jére és kakiltam. Hiba volt.”

Egy nő úgy érezte, hogy meg kell osztania életének legkínosabb randiját a világgal, ezért ki is rakta a Twitterre. A tabukat sokszorosan feszegető sztorit olvasva, nem csupán mi, hanem a kommentelők is megrökönyödtek, készüljetek fel!

Kezdi egy megdöbbentő felütéssel a hölgy. Már ez a mondat is közel 3000 megosztást és több, mint 3500 lájkot ért el, pedig az izgalmak még csak most kezdődnek.

A hölgy leírja, hogy randizott egy férfival, akivel korábban egy élelmiszerboltban futott össze, és a fickó rögtön elhívta egy találkára. Ki is kötöttek az úriember lakásán,

ám ekkor a nő érezte, hogy életet kell adnia a barna macinak.

"Bátor, higgadt, magabiztos nő vagyok, így aztán el mertem menni a WC-jére és kakiltam. Hiba volt. Nem működött rendesen az öblítés, szóval bepánikoltam. Hiába próbálkoztam többször, csak egyre rosszabb lett"– kezdődik a dráma.

"Végül egyetlen darab kaki maradt ott" - ekkor a baleset áldozata úgy döntött, hogy WC-papírba csomagolja a "maradékot", és beletette a táskájába.

Forrás: Dreamstime

Majd elegánsan visszatipegett a férfihoz: csókolóztak, és persze a nő rengeteg bókot is kapott, csakhogy semmi másra nem tudott koncentrálni, mint hogy "ő itt hízeleg, miközben nekem meg egy darab kaki van a retikülömben."

A kétségbeesett nő végül a testvérétől kért tanácsot, aki azt javasolta, hogy menjen ki az udvarra és dobja el a csomagot, ám erre nem volt szükség, mert később szerencsésen megoldódott a kellemetlen helyzet.

A férfi elment vécére, és hallhatóan sikeresen lehúzta, így a nőnek felcsillant a szeme, és

az ismételt próbálkozásnak hála, örökre elbúcsúzhatott a pakktól.

Persze a sztori lezárásaként egy fontos tanulsággal és tanáccsal lettünk gazdagabbak:

"Ne igyatok kávét randi előtt! Sokkal jobb álmosnak lenni, mint kakit rejtegetni a retikülben.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.