A világhírű focista, Jason Denayer három terrortámadást is megúszott

Forrás: Instagram / Jason Denayer -
terrortámadás futball focista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, sohasem alszik Jason Denayer őrangyala. A török Galatasaray belga válogatott játékosa az elmúlt hetekben a bombamerényletek közelében volt Ankarában, Isztambulban és Brüsszelben is, de egy haja szála sem görbült.

A mindössze 20 éves Jason Denayer, - akit egyébként az angol Manchester City futballcsapata adott kölcsön az isztambuli gárdának,- tíz nap alatt három robbantást is túlélt.

Forrás: Instagram / Jason Denayer

A véletlennek "köszönhetően" bárhová is ment, mindig abban a városban történt egy merénylet: március 13-án egy török bajnoki meccs miatt kellett Ankarába utaznia, ahol egy autóban robbantott bomba 37 ember halálát okozta.

Nyomozók helyszínelnek Ankarában a robbantás másnapján Forrás: MTI/EPA/Sedat Suna

Március 19-én pedig isztambuli rangadóra készült csapatával, amikor egy öngyilkos merénylő robbantott, és a merénylet négy halálos áldozattal járt.

Rendőrök és mentősök az isztambuli Isztiklalon sétálóutcában elkövetett öngyilkos merénylet helyszínén Forrás: MTI/EPA/Deniz Toprak

Március 22-én pedig hazatért Brüsszelbe, ahol a Portugália elleni meccsre készült a válogatottal együtt, a metróban és a reptéren történt robbantások idején.

Egy sebesült férfi a brüsszeli Zaventem nemzetközi repülőtéren, miután kettős robbantás történt Forrás: MTI/AP/Grúz közszolgálati mé/Ketevan Kardava

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.