Schrödinger macskája doboz cica macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyelőre nem derült ki, hogy ki volt az, aki postára adta szegény cicát. Az állat ráadásul egy kis dobozba zárva hánykolódott, összesen 155 kilométeren keresztül.

Egy "kis" túlzással akár Schrödinger-macskája is lehetne az a pórul járt cica, Cupcake, akit egy dobozba tuszkolva adtak fel a postán. Orvosa szerint az is csoda, hogy túlélte a közel 155 kilométeres kalandot az angliai Cornwall és West Sussex között, az pedig végképp, hogy egy karcolás nélkül megúszta - számolt be a BBC.

A történet szerencsésen zárult: a macska gazdáját az állatba ültetett chipnek köszönhetően megtalálták. Az asszony nem tudja, mi történhetett, ráadásul már le is mondott arról, hogy viszontlássa eltűnt cicáját, akinek láttán könnyekig hatódott.

Egy kamaszfiú egész nap dolgozott, hogy elég pénze legyen az első randirahttp://www.life.hu/news/20160327-egy-tinedzser-munkaba-allt-hogy-legyen-mibol-elvinnie-kedveset-randizni.htmlNemrég látott napvilágot egy fotó, amin egy tinédzser fiú épp füvet nyír. Ebben még nincs is semmi meglepő, ám kiderült, hogy a fiatal plusz munkákat vállalt a szomszédoknál, mindezt azért, hogy elvihesse baránőjét egy igazi, első randevúra. NewsOrigoEladják a Playboyt: már nem olyan kelendő a lap pucér lányok nélkülhttp://www.life.hu/news/20160325-eladjak-a-playboy-magazint-mivel-nem-elegedettek-a-szamokkal.htmlA tulajdonosok - köztük Hugh Hefner - úgy döntöttek, megválnak a Playboy magazintól, mivel nagyon úgy tűnik, hogy pucér lányok nélkül már nem is olyan kelendő a lap. News--Brutálisan megverték az ecuadori lányt, soha többé nem modellkedhethttp://www.life.hu/news/20160324-az-utcan-vertek-ossze-az-ecuadori-modellt.htmlÖrökre elbúcsúzhatott karrierjétől az az ecuadori lány, aki egy átmulatott éjszaka után került összetűzésbe egy csapat lánnyal, és a vita verekedésig fajult. News--Kínos randi: Egy nő a retiküljében tartotta fogva a kakijáthttp://www.life.hu/news/20160323-egy-balul-sult-randi-tortenete-egy-no-a-retikulbe-rejtette-a-szekletet.html"Bátor, higgadt, magabiztos nő vagyok, így aztán nyugodt szívvel el mertem menni a WC-jére és kakiltam. Hiba volt.” News--Segítség helyett, kiröhögték a rendőrt, mert azt hitték részeghttp://www.life.hu/news/20160322-agyverzest-kapott-a-rendor-akirol-azt-hittek-hogy-reszeg.htmlTavaly nyáron keringett egy videó az interneten, ami százezreknek csalt mosolyt az arcára: Egy rendőr utazik a metrón, aki mintha bormámorban úszva próbálná megtalálni az egyensúlyát, végül pedig elájul. Ám mint utóbb kiderült a férfi stroke-ot kapott, és azóta is tolószékben éli az életét. News--II. Erzsébet királynő 78 évvel ezelőtt pingvineket kergetetthttp://www.life.hu/news/20160317-ii-erzsebet-kiralyno-pingvineket-kergetett-78-evvel-ezelott.htmlII. Erzsébet brit királynő csütörtökön ellátogatott a londoni állatkertbe, ahol megnyitotta az Oroszlánok Földje kiállítást. Ennek apropóján napvilágot látott egy szintén a fővárosi állatkertben készült 1938-as fotó, amelyen a kis Erzsébet egy pingvint kerget. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.