Véletlenül felgyújtotta a haját a 21 éves plasztikkirálynő, Courtney Stodden

Forrás: Instagram/Courtney Stodden -
plasztikai műtét plasztikrém felgyújtás videó szépészeti beavatkozás tűz gyertya Courtney Stodden láng
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túl közel hajolt a gyertyához, ezért kapott lángra a 21 éves celeblány haja. Az esetet az alább látható videó őrzi.

Courtney Stodden amerikai valóságshow-sztár, akit amolyan "megélhetési hírességként" tart számon a média. A mindössze 21 éves lány túl van jó néhány plasztikai műtéten, bevállalós énjét smink nélküli szelfijén csodálhattuk meg, egy nemrég elkövetett bénázásával pedig a minap sikerült újra felhívnia magára a nagyérdemű figyelmét.

Forrás: Instagram/Courtney Stodden

Egyelőre nem világos, milyen furcsa szeánszot készült bemutatni az alább látható videóban Courtney és barátja, az azonban tény, hogy a részeg celeblány haja egyik pillanatban lángra kapott. Nézd csak meg:

Courtney egyébként 16 éves korában szerzett magának hírnevet azzal, hogy hozzáment az akkor 50 éves Doug Hutchinson színészhez. A lány 2013-ban ugyan elvált a sztáról, nem sokkal később azonban újra összejöttek, és azóta ismét az esküvőjüket tervezik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.