Demcsák nem megy a Tényekbe, Gönczi bemutatkozása pedig csúszik

Forrás: tv2 -
Demcsák Zsuzsa Gönczi Gábor TV2 Tények
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eredetileg úgy volt, hogy már a jövő héten láthatjuk a Tényekben az RTL Klubtól átigazolt tévést, de a beharangozás ellenére a bemutatkozás elmarad.

A legfrissebb TV2-s pletykák úgy szóltak, hogy Demcsák Zsuzsa lehet Gönczi Gábor műsorvezetőtársa a Tényekben. Lapinformációk szerint azonban ez még közel sem biztos.

Forrás: tv2

"Ha így lesz, örülni fogok, hiszen Gábort kiváló műsorvezetőnek tartom" - mondta a Borsnak Demcsák. A Mokka munkatársai azonban nem tudnak arról, hogy Zsuzsát kivennék a reggeli sávból.

A feltételezésnek a comment.com is utánament: "Utánamentünk, és több forrás is megerősítette, hogy Demcsák nem lesz a Tények arca" - írták.

A Bors úgy tudja, Gönczi Gábor májusban kezd majd a csatornánál, ugyanakkor egyelőre még az sincs meg, ki ülhetne mellé. Azt sem szabad elfelejteni, hogy Zsuzsa az elkövetkezendő hetekben A Nagy Duett színpadán is látható majd. A műsorban való szereplés pedig rengeteg próbával, gyakorlással és forgatással jár. Így, ha tényleg ő lesz a partnere Gönczinek, akkor májusig „ki kell esnie" a műsorból, és meg kell találni az utódját is. Természetesen a lap megkérdezte a TV2-t is:

"A TV2 aktuális műsorainak átalakítása jelenleg is tervezetten zajlik. Gönczi Gábor április 11-től lesz a TV2 munkatársa, érkezésének napja nem változott, csak a képernyőre kerülésé, ami májusban lesz. Belépése után először meg kell ismerkednie a Tények stúdiójának működésével és gyakorlatot kell szereznie a napi élő műsor levezényléséhez" - tudták meg a sajtóosztálytól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.