Morbid, valamint perverz könyvekkel kacagtatta meg utastársait a férfi

Forrás: Youtube -
könyv borító vicc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy férfi vicces ötlettel rukkolt elő: morbid, valamint perverz címekkel ellátott könyveket olvasgatott a metrón. Az utasok a könyvek láttán persze nem bírták ki röhögés, vagy épp fintorgás nélkül.

Olyan morbid címek is születtek, mint a Bush képével tarkított könyv, a szöveg pedig: "Ha én voltam, hogy készítettem elő a 2001. szeptember 11-ei terrortámadást?", utalva ezzel egy összeesküvés-elméletre, miszerint Amerika állhatott a tragédia hátterében.

Forrás: Youtube

Inkább a vicces kategóriába sorolnánk a "10 péniszhosszabbító trükk akár otthon, akár a munkahelyen", a "Fenéknyaldosás egyszerűen", a "Hogyan feküdj le a lányoddal?" című remekműveket, valamint a "Hogyan tartsuk bent a pukit?" nevezetű bestsellert is.

Az utasok pedig mosollyal, vagy épp grimasszal nyugtázták az érdekes olvasmányokat. Nézzük csak!

Ha nektek is van hasonló ötletetek, akkor várjuk a kommentben!

A dühöngő férfi azt üvöltözte, hogy öljék meg - Lelőtték!http://www.life.hu/news/20160407-a-gyilkossaggal-gyanusitott-ferfit-vegul-lelotte-a-rendor.htmlGyilkosság miatt körözték Javier Pablo Alemant. A férfi az autópálya közepén sétált, amikor egy rendőr felszólította, hogy tegye a kezét a csomagtartóra. Ám ekkor egy késsel hadonászva azt üvöltözte, hogy ölj meg, ölj meg! News--Halálra vertek egy 17 éves lánythttp://www.life.hu/news/20160406-halalra-vertek-egy-17-eves-tinedzsert.htmlA 17 éves brooklyni lányt annyira összeverte egy csapat tinédzser, hogy kómába esett, majd napokkal később a kórházban életét vesztette. NewsThinkstockÖngyilkosságba kergette 18 éves barátját a fiatal lányhttp://www.life.hu/news/20160404-ongyilkossagba-kergette-a-lany-a-18-eves-baratjat.htmlA fiú mentális problémákkal küzdött, de ahelyett, hogy kedvese segített volna, inkább megerősítette benne, hogy a halál a legjobb megoldás. Ráadásul még tanácsokat is adott neki az öngyilkossághoz. NewsOrigoHihetetlen dolgot tett a MÁV egy autista kisfiúérthttp://www.life.hu/news/20160405-meghato-dolgot-tett-a-mav-egy-autista-kisfiuert.htmlEgy anyuka megható levelet tett közzé az egyik Facebook-csoportban, miszerint a MÁV dolgozói valami olyan dolgot tettek egy autizmussal élő kisfiú kedvéért, amit tényleg bearanyozza a napjait, és a miénket is! NewsOrigoÍme, egy álláskereső nagy ötlete, kevés pénzbőlhttp://www.life.hu/news/20160404-ezzel-a-kreativ-otlettel-talalt-munkat-a-ferfi.htmlAdam Pacittinek már szinte semmilye sem maradt, csak egy bátor ötlete, aminek köszönhetően munkát kapott, és a brit média ünnepelt sztárjává vált. News--Nyomozás indult a 31 éves pornósztár, Amber Rayne halála miatthttp://www.life.hu/news/20160406-nyomozas-indult-a-31-eves-pornosztar-halala-miatt.htmlLos Angeles-i otthonában találták meg Amber Rayne pornószínésznő holttestét, akinek halálát drogtúladagolás okozhatta. Ám ezt sokan fucsállják, mivel Ambert az egészséges életmód szószólójaként ismerték. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.