Horrorbalesetet szenvedett három magyar férfi a zágrábi autópályán

baleset autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A festékeket és csempét szállító autó durrdefektet kapott, és nekicsapódott a szalagkorlátnak a Karlovac és Rijeka közötti autópályán. Az autóban hárman ültek, a legfia­talabb utas kirepült a kocsiból, majd egy szembejövő autó el is gázolta, azonnal meghalt. A másik két férfit életveszélyes sérülésekkel szállították a karlovaci kórházba.

"Egyikük annyira súlyosan megsérült, hogy meg kellett műteni, a másik férfi jobban van, ő már el is került a trauma­tológiáról. Nagyon nagy szerencséjük volt, láttam a baleset után készült felvételeket, és nem gondoltam volna, hogy az utasok túlélik a balesetet. Reményeink szerint mindkét beteget hamarosan átadhatjuk a magyar kollégáknak, addig pedig mindent megteszünk, hogy mielőbb felépüljenek" – mondta el a Borsnak a kórház egyik orvosa. A lap információi szerint az egyik sérült már olyan állapotban van, hogy kommunikál a környezetével, a másik túlélőt annyira megrázták az események, nem is fogta fel még igazán, hogy mi történt velük, a balesetre sem emlékszik.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.