Kiderült az ukrán zongorista, Vadym Kholodenkov lányainak haláloka

Forrás: Facebook/Vadym Kholodenko -
gyilkosság halál rendőrség lány művész erőszak zongorista nyomozás ukrán Vadym Kholodenko gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hónappal azután, hogy holtan találták a művész két lányát otthonukban, a rendőrség tisztázta a gyermekek halálának okát.

A Tarant megyei orvosszakértők szerint Vadym Kholodenkov két lánya, az 5 éves Nika és az 1 éves Michaela gyilkos erőszak áldozatai voltak a még folyamatban lévő vizsgálat eddigi eredményei szerint - írja a Radar Online.

Forrás: Facebook/Vadym Kholodenko

Vadym Kholodenkov március 17-én talált rá gyermekeire holtan texasi otthonukban. A zongorista azonnal tárcsázta a segélyhívót, miután észrevette remegő és vérben fekvő feleségét, Sofya Tsygankovát. Bár a lányok halálokát sikerült megállapítani, a rendőrség továbbra is nyomoz az ügyben.

Gyászol Tom Jones: meghalt a világhírű énekes feleségehttp://www.life.hu/news/20160411-sir-tom-jones-enekes-felesege-melinda-rose-woodward-meghalt.htmlA 75 éves walesi popénekes 16 éves volt, amikor feleségül vette Melina Rose Woodwardot. Az asszony rákos volt. News--Harrison Fordot élettárson okozott testi sértés gyanúja miatt tartóztatták le?http://www.life.hu/news/20160411-harrison-ford-szinesz-neve-tevedesbol-maradt-a-rendorsegi-adatbazisban-mint-bunozo.htmlNem minden az, aminek látszik: a Huntington Beach rendőrségi adatbázisa szerint Harrison Fordot nemrég letartóztatták, ám nemrég kiderült, csak véletlenül és figyelmetlenségből maradt a színész neve a rögzített bűnözők között. NewsOrigoAkár 80 millió dollárt is kereshetett volna Paul Walkerhttp://www.life.hu/news/20160411-paul-walker-elhunyt-szinesz-akar-80-millio-dollart-is-kereshetett-volna-a-halalos-iramban-tovabbi.htmlA tragikus autóbalesetben elhunyt világsztár a hírek szerint már aláírta a Halálos iramban további 3 részére szóló szerződését, amikor még csak a hetedik részt forgatták. News--Ejtették a vádat az elhunyt Bobbi Kristina Brown ellenhttp://www.life.hu/news/20160331-bobbi-kristina-brown-whitney-houston-elhunyt-lanya-ellen-ejtettek-a-pert.htmlWhitney Houston tavaly nyáron elhunyt lánya még egy lépéssel közelebb került ahhoz, hogy végre békében nyugodhasson. NewsAFPVége a gyászidőszaknak? Hatalmas bulival ünnepelte születésnapját Céline Dionhttp://www.life.hu/news/20160401-celine-dion-enekesno-hatalmas-bulival-unnepelte-meg-szuletesnapjat-a-gyaszidoszak-utan.htmlAz énekesnő először ünnepelte születésnapját a januárban elhunyt férje, René Angélil nélkül. News--Meghalt a Sherlock Holmes sztárja, Douglas Wilmerhttp://www.life.hu/news/20160401-douglas-wilmer-szinesz-a-sherlock-holmes-sorozat-sztarja-meghalt.html96 éves korában elhunyt a brit színész, aki a hatvanas években készült Sherlock Holmes című sorozatban játszott. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.