Ejtették a vádat az elhunyt Bobbi Kristina Brown ellen

Forrás: AFP -
ütközés halál sérülés Bobbi Kristina Brown Whitney Houston autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Whitney Houston tavaly nyáron elhunyt lánya még egy lépéssel közelebb került ahhoz, hogy végre békében nyugodhasson. 

Bobbi Kristina Brownt és barátnőjét, Danyela Bradley-t tavaly perelte be Russell Eckerman georgai lakos, miután a két fiatal elvesztette az uralmat autójuk felett, és belementek a férfi járművébe.

Forrás: AFP

Eckerman, aki a baleset során súlyos sérüléseket szenvedett, komoly összegű kártérítést kért a bíróságtól: a RadarOnline információi szerint 730 ezer dollárt, vagyis 201 millió forintnak megfelelő összeget követelt a sztárcsemetétől és barátnőjétől.

A lap legfrissebb hírei szerint azonban a bíróság ejtette a vádat a tavaly nyáron elhunyt Bobbi Kristina Brown, és ezáltal barátnője ellen is: az elutasítás indoka szerint Eckerman (pechére) soha többé nem tudja követeléseivel szembeállítani a tragikus sorsú lányt. Bobbi Kristina Brownt éppen a baleset után néhány nappal találták meg eszméletlenül a fürdőkádjában, és fél évvel később, mindössze 23 évesen hagyta itt az árnyékvilágot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.