A legélethűbb és legundorítóbb sütik királynője, Katherine Dey

Forrás: Facebook/Katherine Dey -
torta undorító élethű sütemény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A civil életben nővérként dolgozik az a 30 éves nő, aki a lehető legbizarrabb süteményeket készíti. Első látásra biztosan nem fut össze a nyál a szádban a tortái láttán, de lenyűgöző az a pontosság, amivel Katherine dolgozik.

Csupán egy hobbiként indult Katherine Dey tortakészítő karrierje, de a képek tanulsága szerint ő megtalálta azt, amiben a legjobb. Kevesen készítenek nála bizarrabb tortákat, amik ráadásul elképesztően élethűek is.

Forrás: Facebook/Katherine Dey

A 30 éves nővér elárulta, hogy bármi képes beindítani a fantáziáját, tortáihoz az élet minden területéről merít ötletet. Az azért jól látszik, hogy ez alól a munkája sem kivétel.

Forrás: Facebook/Katherine Dey

Katherine szerint a torta kinézete és íze között nagy az ellentmondás. Sok ember undorodik a süteményeitől, de a kóstolás után már eszükbe sem jutna visszautasítani egy szeletet a finom édességből.

Forrás: Facebook/Katherine Dey

Legszívesebben viszont olyan dolgokat formáz meg, amik érdekli őt. Így az emberi szerveket, és arcokat is előszeretettel alkot.

Forrás: Facebook/Katherine Dey
Forrás: Facebook/Katherine Dey

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.