Nacho Figueras: "Harry herceg a legjobb fiúbarát"

Forrás: AFP/Paul Ellis -
barátság póló Nacho Figureas sport Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tele van energiával, lelkesen végzi a karitatív munkáit, ráadásul remekül lehet vele szórakozni is - ezt állítja a trónörökösról az argentin pólójátékos.

Egy jóképű, szingli herceg, akivel ráadásul a hírek szerint remekül ki lehet jönni - kell ennél több? Nacho Figureas argentin pólójátékos a napokban a People magazinnak számolt be arról, miért is kedveli annyira a brit királyi család fekete bárányaként emlegetett Harry herceget.

Forrás: AFP/Paul Ellis

A sportoló, aki a napokban egy jótékonysági pólómeccs keretei között mérkőzött meg a trónörökössel, úgy véli, Harry egy egész generáció gondolkodását meg tudja változtatni inspiráló karitatív tevékenységével.

Ő a brit család fekete báránya, akit a Cressida Bonasszal történt szakítása óta a világ legkapósabb agglegényei között tartanak számon. Íme 10 kevésbé ismert tény Diana hercegné és Károly herceg mindig vicces és jókedvű legkisebb gyermekéről: kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.