Nacho Figueras: "Harry herceg a legjobb fiúbarát"

Forrás: AFP/Paul Ellis -
barátság póló Nacho Figureas sport Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tele van energiával, lelkesen végzi a karitatív munkáit, ráadásul remekül lehet vele szórakozni is - ezt állítja a trónörökösról az argentin pólójátékos.

Egy jóképű, szingli herceg, akivel ráadásul a hírek szerint remekül ki lehet jönni - kell ennél több? Nacho Figureas argentin pólójátékos a napokban a People magazinnak számolt be arról, miért is kedveli annyira a brit királyi család fekete bárányaként emlegetett Harry herceget.

Forrás: AFP/Paul Ellis

A sportoló, aki a napokban egy jótékonysági pólómeccs keretei között mérkőzött meg a trónörökössel, úgy véli, Harry egy egész generáció gondolkodását meg tudja változtatni inspiráló karitatív tevékenységével.

Ő a brit család fekete báránya, akit a Cressida Bonasszal történt szakítása óta a világ legkapósabb agglegényei között tartanak számon. Íme 10 kevésbé ismert tény Diana hercegné és Károly herceg mindig vicces és jókedvű legkisebb gyermekéről: kattints ide!

5 dolog, amit már tudunk az 1 éves Sarolta hercegnőrőlhttp://www.life.hu/news/20160502-sarolta-brit-hercegno-1-eves-lett-5-dolog-amit-megtudtunk-rola-az-elmult-egy-evben.htmlEgy éve született meg a brit királyi család család legkisebb tagja, aki a Charlotte Elizabeth Diana nevet kapta. A Life.hu ez alkalomból összegyűjtötte azt az 5 tényt, amelyet az elmúlt 12 hónapban megtudtunk Katalin hercegné és Vilmos herceg másodszülött gyermekéről. News--Félmeztelenül pózolt az osztályképen a svéd lány, hatalmas botrány letthttp://www.life.hu/news/20160505-hanna-bolander-sved-diaklany-felmeztelenul-szerepelt-az-osztalykepen-botrany-lett-belole.htmlHanna Bolander szerint a lányoknak ugyanannyi joguk van eldönteni, hogy mutatkoznak-e félmeztelenül vagy sem, mint a fiúknak. NewsOrigoEltűnt egy 22 éves szolnoki nőhttp://www.life.hu/news/20160430-kallai-krisztina-22-eves-szolnoki-no-eltunt-keresi-a-rendorseg.htmlKállai Krisztinát április 28-án látták utoljára. A rendőrség kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik róla, keresse őket az alább feltüntetett elérhetőségeken. News--Meghalt a britek kedvenc színésze, Barry Howardhttp://www.life.hu/news/20160429-barry-howard-brit-szinesz-meghalt.htmlA tévésztár 78 éves korában hunyt el vérrákban. News--Madeleine-ügy: betörők rabolták el a 9 éve eltűnt kislánythttp://www.life.hu/news/20160428-madeleine-mccann-eltunt-kislanyt-betorok-rabolhattak-el-egy-uj-feltetelezes-szerint.htmlÚj fordulatot vehet a 2007-ben eltűnt Madeleine McCann ügye: a legújabb hírek szerint a kislány felébredt és megzavarta azokat a bűnözőket, akik betörtek a szülei nyaralójába. NewsOrigoÍme, az utolsó kép Szipál Mártonrólhttp://www.life.hu/news/20160505-szipal-marton-fotomuvesz-utolso-fenykepe.htmlPosztós János fotós közösségi oldalán jelent meg a Szipál Mártonról készült utolsó fénykép. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.