Ez a férfi közel 23 műtéten esett át, hogy Supermanre hasonlítson

Barbie baba injekció Fülöp-szigetek Superman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy Fülöp-szigeteki férfi tucatnyi alkalommal feküdt kés alá, hogy olyanná váljon, mint kedvenc szuperhőse, Superman – számolt be a Sun. 

A 38 éves Herbert Chavez az évek során összesen 23-szor feküdt kés alá, azért, hogy ha a tükörbe néz, akkor Clark Kent nézzen vissza rá.

Forrás: Instagram / herbertchavezpinoysuperman

Bár duzzadó izmaira a konditeremben is szert tehetett volna, ő inkább az egyszerűbb megoldást választotta: zsírleszíváson, illetve mellizom- és fenékimplantátum-beültetésen esett át, az arcplasztikáról nem is beszélve.

Forrás: Instagram / herbertchavezpinoysuperman

Mivel az élő Superman a rengeteg beavatkozás ellenére sem volt elégedett az eredménnyel, ezért illegális töltőanyagokkal kezdte injekciózni magát, ám a helyzet odáig fajult, hogy bőrén egyszerű

csak gyulladások és dudorok jelentek meg.

A rengeteg energia, pénz és műtét azonban nem hozta meg a várva várt sikert: az imitátor egyelőre nem igazán tudott betörni a köztudatba, az Instagramon pedig mindössze 1168 követője van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.