Öt éve halott férfi maradványait rejtette egy szardíniai lakás

Forrás: Flickr/Wikipedia -
Szardínia halott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy öt évvel ezelőtt elhunyt férfi holttestére bukkantak csütörtökön Szardínia szigetén.

Marcello Putzu idén lett volna 59 éves, de az olasz lapok szerint senkinek sem tűnt fel a hiánya kerek 5 évig.

Szardíniai lakásában találták meg az 5 éve halott férfi maradványait Forrás: Flickr/Wikipedia

A férfi csontvázára a tűzoltók találtak rá, miután egy csőtörés miatt az egyik lakó jelezte, hogy a szomszéd lakásból víz szivárog át hozzá. Miután betörték az ajtót, a tűzoltók Putzu maradványain kívül némi élelmiszert és néhány 2011-es orvosi vényt találtak.

Ezekből következtettek halálának idejére.

A férfi vasútijármű-technikusként dolgozott, majd kirúgták, utána pedig már nem is talált munkát. A hatóságok szerint Putzu természetes halált halhatott - számolt be a Local olaszországi kiadása.

A hét legcukibbja: Olyan hajat kért magának a kisfiú, mint a középen kopasz szomszédjahttp://www.life.hu/news/20160526-ez-a-kisfiu-olyan-frizurat-akart-mint-amilyen-a-felig-kopasz-szomszednak-van.htmlEz a kisfiú megnevettette az egész internetet, pedig csak az egyik vágya teljesült: olyan frizurát akart, mint amilyen a szomszédnak van. A középen kopasz szomszédnak... NewsOrigoKipp-kopp, ki kopog? A magassarkút viselő férfiak!http://www.life.hu/news/20160526-igy-boldogulnak-a-ferfiak-magassarkuban.htmlVégre pár bevállalós férfi is megtapasztalta, hogy milyen nekünk, nőknek egy magassarkúban egyensúlyozni. Nos, lányok, dőljetek hátra, itt az idő revansot venni! News--Taylor Swiftet meg akarják ölnihttp://www.life.hu/news/20160526-taylor-swiftet-halalosan-megfenyegettek.htmlHihetetlen! Létezik egy ember, aki annyira gyűlöli Taylor Swiftet, hogy meg akarja ölni. Sőt nem csak őt, hanem a barátnőit is! News--A szklerózisos nő kocsijának szélvédőjén durva üzenet landolthttp://www.life.hu/news/20160526-a-szklerozisos-no-kocsijanak-szelvedojen-durva-uzenet-landolt.htmlHol hagytad a kerekesszékedet? – állt a cetlin, amit a 42 éves édesanya autójának szélvédőjén hagytak. A nő egy mozgássérülteknek fenntartott helyre állt be, okkal. Az üzenetre egy Facebook-posztban reagált, amit már tízezrek osztottak meg. NewsThinkstockNyolc diák sérült meg egy buszbalesetben Székesfehérváronhttp://www.life.hu/news/20160525-nyolc-kisiskolas-serult-meg-egy-buszbalesetben-szekesfehervaron.htmlEgy helyközi autóbusz karambolozott egy autóval és egy kisteherautóval Székesfehérváron. A balesetben nyolc gyermek megsérült. NewsThinkstockPresser Gábor nyilatkozott a 700 milliós Kanye West-perrel kapcsolatbanhttp://www.life.hu/news/20160523-presser-gabor-nyilatkozott-a-700-millios-kanye-west-perrel-kapcsolatban.htmlTovábbra is folyatódik a Gyöngyhajú lány című dal miatt indult 2,5 millió dolláros pereskedés, amit Presser Gábor indított Kanye West ellen. Presser nemrég megszólalt az ügyben. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.