Nem tetszik a börtönélet a kamaszlány gyilkosának - Milliós kártérítést akar

gyilkos kártérítés börtön
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 16 éves Dominikának azért kellett meghalnia, mert elutasította a férfi közeledését. Az eset 3 évvel ezelőtt történt, de még most sem került pont az ügy végére, a vádlott pedig mindent megtesz azért, hogy ez így is maradjon.

Csütörtökön bíróság elé állt az a férfi, akit azzal vádolnak, hogy téglával verte agyon a 16 éves Dominikát még 2013-ban. A férfit elsőfokon már elítélték, akkor 18 évet kapott, de

a védője fellebbezett a döntés ellen.

Az ügy azonban most sem zárult le, mivel a vádlott azt állítja, hogy a börtönben tudathasadása lett, ráadásul a Blikk információi szerint a férfi perli a magyar államot, mert szerinte embertelenek a fogvatartás körülményei.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A lap úgy tudja, hogy a férfinak jó esélye van arra, hogy kártérítést kapjon, hiszen a strasbourgi bíróság a közelmúltban több, az övéhez hasonló esetben már komoly összegeket, akár több millió forintot is megítélt rács mögött ülő bűnözőknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.