Ketten meghaltak, 57-en kórházba kerültek drogtúladagolás miatt egy zenei fesztiválon

Forrás: Facebook/Sunset Music Festival -
zenei fesztivál halál drog fesztivál Sunset Music Festival kórház túladagolás Tampa kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyelőre nem tisztázták, milyen kábítószer okozta a 21 éves nő és a 22 éves férfi halálát a floridai Sunset Music Festivalon.

Tragédiával végződött a floridai Sunset Music Festival: egy 21 éves nő és egy 22 éves édesapa vesztette életét a Tampa nevű amerikai városnál megrendezett zenei fesztiválon. A helyi jelentések szerint a tampai kórház egyenesen félelmetesnek nevezte, hogy a két fiatalon kívül még összesen 57 (!) fesztiválózót kellett ellátniuk drogtúladagolás miatt a hétvége folyamán.

Forrás: Facebook/Sunset Music Festival

A rendőrség eddig 30 embert tartóztatott le, akik közül 25 ellen eljárást indítottak. Az eddigi orvosi vizsgálatok szerint valószínűleg az MDMA nevű drogot fogyaszthatták a fesztiválózok, amelynek hatóanyagai a magas hőmérséklettel kölcsönhatásba lépve akár halált is okozhatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.