Felesége, Pártai Lucia talált rá Aigner Szilárd holttestére

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
Pártai Lucia Aigner Szilárd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit megdöbbentett Aigner Szilárd tragédiája. A népszerű meteorológust az agyi érműtétje után egészségesnek nyilvánították az orvosok, sőt, azt mondták neki, bár minden 70 éves embernek ilyen laboreredményei lennének. Lánya, Lucia megtörten nyilatkozott édesapja haláláról. 

"Próbálom feldolgozni, mi is történt. Vasárnap még együtt nevettünk, hétfőn pedig már soha többet nem kelt fel. Alig pár hónapja agyi érműtétje volt, csodálatosan felépült belőle, és az előzetes vizsgálatok alapján is teljesen egészséges volt. Még fanyarul meg is jegyezte, hogy sokkal hosszabbra kell előre terveznie, mint gondolta, mert tovább él, mint hitte" - idézte fel lánya, Lucia.

A Blikk úgy tudja, Aignerre felesége, Pártai Lucia talált rá, aki előtte bejelentkezett egy rádióműsorban, elmondta, milyen idő lesz aznap, majd reggelit vitt férjének. Az előző esti szülinapi tortából tett a tányérjára, de Szilárd már nem tudott enni a kedvencéből: otthoni irodájában, a számítógép előtt halt meg.

"Szeretnénk tudni, melyik szerve idézte elő ezt a tragédiát, mindannyian megkönnyebbülnénk. Várunk és bízunk abban, hogy hamarosan örök nyugalomra helyezhetjük" – nyilatkozta Lucia.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Vasárnap is kibabrálhat velünk az időjáráshttp://www.life.hu/news/20160604-valtozekony-idojaras-junius-elso-vasarnapjan.htmlA szombathoz hasonlóan sok lesz a felhő vasárnap is, csak néhány órás napsütés valószínű, sokfelé alakulhat ki zápor, zivatar, helyenként felhőszakadás is előfordulhat. NewsThinkstockMa lenne 44 éves Kolonics Györgyhttp://www.life.hu/news/20160604-ma-lenne-44-eves-kolonics-gyorgy-kenus.html8 éve 36 éves korában hunyt el Kolonics György, kétszeres olimpiai bajnok kenus. A sportoló ma lenne 44 éves. News--Brutális jégeső teszi tönkre a szabadtéri programokathttp://www.life.hu/news/20160604-szombati-idojaras-jegeso.htmlSzombaton délelőt érdemes még kimozdulni, akár 28 fok is lehet, aztán a középső és nyugati országrészben ismét zivatar. zápor, sőt, jégeső is várható NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.