Meghalt a Dadus szereplője, Ann Morgan Guilbert színésznő

Forrás: CBS -
színésznő dadus Ann Morgan Guilbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Június 14-én Los Angelesben meghalt Ann Morgan Guilbert, a hazánkban leginkább a népszerű sitcom, A dadus Yetta nagyijaként ismert színésznő. A 87 éves művész rákban szenvedett.

Az 1928-ban Minneapolisban született Ann Morgan Guilbert négy évtizeden át tartó pályája során 56 filmben, sorozatban és egyéb produkcióban szerepelt. A nagy áttörést 1961-ben a The Dick Van Dyke Show hozta meg a számára, amelynek összesen 61 epizódjában formálta meg egészen 1966-ig Millie karakterét.

Forrás: CBS


A színésznő későbbi sikerei közé tartozott A dadus című sitcom, amelyben a nagyszájú Yetta nagyit alakította felejthetetlenül. A színpadi színészként is aktív Guilbert ezenkívül olyan sorozatokban játszott, mint a Seinfeld, a Félig üres, a Különleges ügyosztály, újabban pedig a Modern család, A Grace klinika és a Meg-boldogulni. Legutóbb a Life in Pieces című széria egyik epizódjában tűnt fel, idén márciusban.Guilbertet két lánya gyászolja, akiknek az édesapjától 1966-ban vált el. Második férje, a szintén színész Guy Raymond 1997-ben távozott az élők sorából.

Huszonkét embert mentettek ki pénteken a Velencei-tóbólhttp://www.life.hu/news/20160618-huszonket-embert-mentettek-ki-penteken-a-velencei-tobol.htmlÖsszesen 22 embert mentettek ki pénteken a Velencei-tóból a vízi rendőrök - közölte szombaton a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.News--Kitört egy vulkán a Fülöp-szigetekenhttp://www.life.hu/news/20160618-kitort-egy-vulkan-a-fulop-szigeteken.htmlGőzoszlop és hamufelhő emelkedett a magasba szombaton a Fülöp-szigeteki Kanlaon tűzhányóból.News--Egy vegyesbolt pénztáránál, rejtélyes körülmények között halt meg egy kisfiúhttp://www.life.hu/news/20160617-rejtelyes-korulmenyek-kozott-egy-vegyesbolt-penztaranal-halt-meg-egy-kisfiu.htmlÉdesapja arra gyanakszik, hogy a négyéves kisfiút - aki a kassza melletti fagyasztónál állt, amikor összesett - áramütés érhette. News--Gyászhír! Belehalt sérüléseibe a meglőtt brit képviselő, Jo Coxhttp://www.life.hu/news/20160616-meghalt-jo-cox-belehalt-seruleseibe-a-meglott-brit-kepviselo.htmlBelehalt sérüléseibe a brit Munkáspárt parlamenti képviselője. Jo Coxra háromszor lőttek rá, amikor fogadóórájáról távozott. A leedsi kórházba vitték, de nem tudták megmenteni az életét. David Cameron kormányfő elhalasztotta gibraltári látogatását a támadás miatt. News--Villanyoszlopnak csapódott és meghalt egy 15 éves motoroshttp://www.life.hu/news/20160616-eletet-vesztette-egy-15-eves-mindszenti-motoros.htmlMotorjával villanyoszlopnak ütközött és meghalt egy 15 éves fiú Mindszenten. NewsThinkstock“Ártatlan vagyok” - állítja a gyermekmolesztálással megvádolt sztárhttp://www.life.hu/news/20160616-artatlannak-vallotta-magat-a-gyermekmolesztalassal-vadolt-sir-cliff-richard-nincs-ellene-elegendo.htmlSir Cliff Richard brit popsztárt azzal gyanúsították, hogy évtizedekkel ezelőtt molesztált egy 16 évnél fiatalabb gyermeket. Házát 2014-ben kutatták át, az akciót élőben közvetítette a brit közszolgálati televízió. A sztár mindig is ártatlannak vallotta magát. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.