Aigner Szilárd családjánál betelt a pohár a sok hazugság miatt: perelni fognak!

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
halál per Aigner Szilárd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikus hirtelenséggel hunyt el az ország egyik legismertebb meteorológusa. Halála után több félrevezető, hazug cikk jelent meg, ami miatt a családja megteszi a szükséges jogi lépéseket.

Aigner Szilárd halála mindenkit lesújtott, hiszen az egész ország ismerte a meteorológust, aki sok éven át volt a tévék képernyőjén. A tragédia után rengeteg cikk jelent meg haláláról, de a legtöbb félrevezető volt.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Aigner Szilárd családjának jogi képviselője nyilatkozott a Mokka adásában, aki elmondta, a család feljelentést tesz több kiadó ellen.

Rengeteg cikkben állították, hogy a meteorológus depressziós volt mellőzöttsége miatt, ezzel azt sugallták, hogy öngyilkosságot követett el,

vagy legalábbis a halálba hajszolta magát. Egyik sem igaz, ahogy az sem, hogy agy- vagy szívműtétje lett volna Aigner Szilárdnak.

A család hivatalosan még nem tudja a halál okát, a boncolási jegyzőkönyv sem készült el, mégis sok sajtótermék állította, hogy ismeri a tartalmát,

ami miatt a kórházban is keresik a személyes felelősöket. A jogi képviselő elmondta, a család próbálta tisztázni Aigner Szilárd halálának körülményeit, - lánya cáfolta a depresszió hírét is - de hiába nyilatkoztak, így is sok hazugságot írtak az újságok.

Az utolsó csepp pedig egy általuk írásban és szóban is letiltott cikk megjelenése volt.

Az ügyvéd a család állapotáról is nyilatkozott. Elmondta, hogy borzalmasan rosszul vannak, nagyon nehezen viselik azt, amit a média művel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.