Műszaki hiba okozta a Star Trek sztárjának, Anton Yelchinnek halálát?

Forrás: AFP/Tiziana Fabi -
halál baleset Anton Yelchin műszaki hiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját autója okozta a 27 éves színész halálát. Kocsija egy meredek felhajtón legurulva hozzászorította Anton Yelchin testét egy tégla postaládához. Lehet, hogy egy műszaki hiba miatt történt a tragédia.

Hollywood teljesen ledöbbent Anton Yelchin halálán, aki egy autóbalesetben hunyt el. Tulajdonképpen saját autója okozta a tragédiát, most pedig felmerült annak a lehetősége, hogy terepjárójának műszaki hibája miatt halt meg a színész.

Anton Yelchin a velencei filmfesztiválon 2014-ben Forrás: AFP/Tiziana Fabi

A jármű a meredek felhajtón gurult le, hozzászorítva a színészt egy tégla postaládához. Az autó üresben volt, a motor még járt, amikor a holttestre rátaláltak.

Sokan úgy vélik, a kocsi egy tervezési hiba miatt gázolta halálra a színészt. Anton Yelchin gépjárműjének típusából sokat visszahívtak korábban a váltó hibája miatt,

az ugyanis sok esetben nem maradt abban a pozícióban, amibe a vezető helyezte. Az Egyesült Államokban rengeteg balesetet vezetnek vissza erre a hibára, amik a 2012 és 2015 között gyártott terepjáróknál jöttek elő. Egyelőre nem hozták nyilvánosságra a színész autójának pontos típusát, ezért nem lehetünk biztosak abban, hogy műszaki hibás volt, de a baleset furcsa körülményei okot adnak a feltételezésre - írja a Daily Mail.

Aigner Szilárd családjánál betelt a pohár a sok hazugság miatt: perelni fognak!http://www.life.hu/news/20160621-aigner-szilard-csaladja-perel-tobb-kiado-ellen-tesz-feljelentest-a-meteorologus-halalarol-megjelent.htmlTragikus hirtelenséggel hunyt el az ország egyik legismertebb meteorológusa. Halála után több félrevezető, hazug cikk jelent meg, ami miatt a családja megteszi a szükséges jogi lépéseket. News--A halálra készült az édesanya, akit segítség helyett csak videóztakhttp://www.life.hu/news/20160620-sam-nicholson-a-londoni-belvedere-palyaudvaron-mentett-meg-egy-not.htmlSokkoló eset történt Londonban: az embereket teljesen hidegen hagyta, hogy egy háromgyermekes anya a halálra készült, és segítség helyett a telefonjukkal videózták az esetet. News--Fotókon a 27 éves színész, Anton Yelchin halálának helyszínehttp://www.life.hu/news/20160620-fotokon-a-27-eves-szinesz-anton-yelchin-halalanak-helyszine.html27 éves korában, autóbalesetben elhunyt Anton Yelchin, orosz származású amerikai színész. A Strar Trek sztárjának holttestét a kocsifelhajtón találták meg az autó és a kapu közé beékelődve. A helyszínről fotók is készültek. NewsOrigoIsmét megöltek egy énekest - Vizsgálják, hogy mi volt az indítékhttp://www.life.hu/news/20160620-ismet-megoltek-egy-enekest.htmlAz egész világot megrázta Christine Grimmie halála, akit közel másfél hete, orlandói koncertje után lőttek le. Még fel sem fogtuk a tragédiát, de ismét el kellett búcsúznunk egy énekestől, aki szintén egy fegyveres támadás áldozata lett. News--Az ítélet hallatán a bíróságon ölte meg magát egy amerikai férfihttp://www.life.hu/news/20160620-a-birosag-elott-olte-meg-magat.htmlÖngyilkos lett egy amerikai férfi Tajvanon, miután a bíróság négyéves börtönbüntetésre ítélte kábítószer-birtoklásért. NewsThinkstockSzörnyű! Összeverte a pasija, mert nem tetszett egy szelfijehttp://www.life.hu/news/20160620-brutalis-bantalmazas-a-fiatal-lanyt-egy-szelfi-miatt-verte-ossze-a-parja-elkepeszto-hir.htmlBrutálisan bántalmazta párját egy férfi, mert nem tetszett neki a lány által készített felvétel. A hírek szerint nem ez volt az első eset. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.