"Magyarországot megbüntetjük" - hangoztatja a belga kapitány

Forrás: AFP -
meccs foci EB Wilmots Belgium foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A belgák szövetségi kapitánya, Marc Wilmots minden vágya, hogy vasárnap megbüntessék a magyarokat. 

A belgák kiábrándítóan játszottak az olaszok ellen, ám megverték a svédeket, így ők lesznek az ellenfeleink a vasárnapi meccsen a foci EB-n. Alighogy vége lett a belga-svéd csoportmeccsnek, a kapitányuk máris fenyegetőzni kezdett.

Marc Wilmots Forrás: AFP

A The National magazin szerint Wilmots elismerte a csúfos vereséget az olaszokkal szemben, de elmondta, hiába hitték, hogy ez a vereség lesz a csapat vége, ők fel tudtak állni, és tiszta lappal tudtak indítani, hiszen legyőzték az íreket és a svédeket. "Magyarországot pedig megbüntetjük" - tette hozzá a kapitány.

A lap azonban idézett más belga játékosoktól is, akik már közel sem mertek ennyire nagyképűen nyilatkozni. Eden Hazard csatár például sokkal finomabban fogalmazott: szerinte Magyarország erős ellenfél lesz. "Láttam a Portugália elleni meccsük végét, és azt is, hogy 200 százalékosan teljesítettek az összes meccsük alatt. Jó játékosaik vannak."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.