Gyümölcsök közé rejtettek potencianövelő gyógyszereket: A NAV lefoglalta!

Forrás: Thinkstock -
Hegyeshalom gyümölcsök NAV határ potencianövelő szerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
34 millió forint értékű potencianövelő gyógyszereket és 20 doboz magyar adójegy nélküli cigarettát talált a Nemzeti Adó- és Vámhivatal egy török kamionban az M1-es autópályán, Hegyeshalomnál.

A teherautó eredetileg hűtött gyümölcsöt szállított, ám a dobozokban 300 doboz olyan potencianövelő tablettát találtak, amely Magyarországon nincs engedélyezve. A húsz doboz magyar adójegy nélküli cigarettát a vezetőfülke üregeiben és

a sofőr poggyászában találták meg a pénzügyőrök.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A csempészárut a NAV lefoglalta, a sofőr ellen pedig feljelentést tettek, és 30 ezer forint pénzbüntetést kapott - mondta Kovács Mária, a NAV Győr-Moson-Sopron Megyei Adó- és Vámigazgatóságának sajtószóvivője.

Közel 100 embert gyilkolt meg a kínai tornádóhttp://www.life.hu/news/20160624-100-embert-gyilkolt-meg-a-kinai-tornado.html98 ember életét vesztette és közel 800-an megsérültek egy pusztító erejű tornádó miattt csütörtökön a kelet-kínai Csiangszu tartományban.News--Ciprus legsúlyosabb erdőtüzét egy 12 éves kisfiú okozta véletlenülhttp://www.life.hu/news/20160623-ciprus-legsulyosabb-erdotuzet-egy-12-eves-kisfiu-okozta-veletlenul.htmlSikerült megfékezni a négy napon át tomboló ciprusi erdőtűz terjedését, jelentette be a ciprusi igazságügyi miniszter. Két tűzoltó meghalt, három megsebesült, 15 négyzetkilométernyi fenyőerdő és mezőgazdasági terület veszett oda. A tüzet egy 12 éves fiú okozta véletlenül. News--Megmutatjuk, hogy mit rejtett Michael Jackson bűnbarlangja (18+)http://www.life.hu/news/20160623-megmutatjuk-hogy-mit-rejtett-michael-jackson-bunbarlangja.htmlNemrég lerántották a leplet Michael Jackson titkos szobájáról, ami pornográf, erőszakos fotóknak és gyermekjátékoknak adott otthont. Most pedig azt is megtudhatjuk, hogy milyen képekről van szó. Ijesztő képsorok következnek. News--Ördögi tréfa, vagy tényleg a savval megvakított áldozata fotójával szelfizett a támadó?http://www.life.hu/news/20160621-a-savval-leontott-aldozata-fotojaval-szelfizett-a-tamado-vagy-megsem.htmlCarla Whitlock épp párjával volt, amikor két férfi minden ok nélkül arcon öntötte őt a maró hatású folyadékkal. A támadással a Midmore testvérpárt gyanúsítják, akik szeptember óta előzetesben vannak, azonban a múlt héten az egyikőjük Facebook-oldalára a jogos tulajdonos, vagy valaki más egy gusztustalan fotót posztolt. News--Terence Hill is drukkol a magyar válogatottnakhttp://www.life.hu/news/20160617-terence-hill-is-drukkol-a-magyar-valogatottnak.htmlA 77 éves olasz színész egy Rómában tanuló magyar papnak mesélt arról, hogy szurkol a magyar csapatnak a foci-Eb-n. News--Ismét keresik a három éve megölt soroksári futónő gyilkosaithttp://www.life.hu/news/20160616-ismet-keresik-a-harom-eve-megolt-soroksari-futono-gyilkosait.htmlHárom éve nem találja a rendőrség annak a soroksári nőnek a gyilkosait, akik 2013. szeptember 25-én megerőszakolták, majd megölték a Szigetdűlőn. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.