Nyílt levelet írt támadójának a megerőszakolt lány, akire egy kuka mögött találtak rá

Forrás: Thinkstock -
Stanford nemi erőszak börtön nyílt levél egyetem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 23 éves lány nemi erőszak áldozata lett, miután egy házibuliban elájult. A támadójának írt levelét a bíróságon olvasták fel. 

A 20 éves Brock Turnert szexuális bűncselekmény elkövetésével vádolták meg, miután a Stanford Egyetem campusának egyik házibuliján megtámadott egy eszméletét vesztett lányt, még 2015 január 17-én.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A média által csak „Emily Doe”-nak hívott lány zaklatásáért Turner 6 hónap börtönt kapott és 3 év próbaidőre ítélték. A fiú jó magaviselet esetén 3 hónap múlva szabadulhat, viszont szexuális bűnelkövetőként fogják regisztrálni. Emily egy levelet írt a bántalmazójának, ami

órási megdöbbenést váltott ki.

"2015 január 17-e egy csendes otthon töltött szombat este volt. Édesapám vacsorát készített, én az asztalnál ültem húgommal, aki nálunk volt látogatóban a hétvégére. Tudva, hogy ez az utolsó együtt töltött esténk, és úgy sincs más dolgom, elmentem egy hülye partira, ami körülbelül 10 percre van a házunktól. Gondoltam elmegyek, táncolok egy kicsit, úgy mint egy őrült, jó kínos helyzetbe hozva ezzel a tesómat. A húgom azzal ugratott, hogy abban a bézs kardigánban, amit viselek, úgy nézek ki, mint egy könyvtáros. Hülye arcokat vágtam, levetkőztem a gátlásaimat, és ittam némi alkoholt, nem figyelve arra, hogy az egyetem óta ritkán ittam" - emlékezett vissza az ominózus estére a 23 éves lány.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

"A következő dolog, amire emlékszem, hogy egy hordágyon fekszem. Megalvadt vér és kötések voltak a kezemen és a könyökömön." A lány csak a kórházban jött rá, hogy

nemi erőszak áldozata lett.

Arról pedig csak később értesült, hogy félig meztelenül feküdt, eszméletét vesztve egy kuka mögött, ahol svéd egyetemisták találtak rá, akik közül ketten elkapták a lány támadóját.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A lány, akinek egyébként van barátja, levelében azt is részletezte, hogy nehéz helyzetbe került a bíróságon, mert alig emlékezett az aznap történtekre, míg a támadója igen, ráadásul egy évvel a kihallgatásokat követően Turner már egy másik sztorit mesélt, melyben azt állította, hogy a lány

mindenbe beleegyezett.

Azt is hozzátette, hogy a lány annyira be volt rúgva, hogy képtelen volt egyetlen értelmes mondatot kinyögni, a kuka mögé, a földre pedig azért kerültek, mert elestek.
"Azt mondta, felkért táncolni. Amibe úgy tűnik, hogy én beleegyeztem. Megkérdezte, hogy akarok-e a kollégiumba menni, és én igent mondtam. Aztán azt, hogy, meg***hat-e. Én igent mondtam.

A legtöbb srác ilyet nem is kérdez!

Van a dolgoknak egy természetes menete, az emberek beszélgetnek" - reagált a bírósági tanúvallomásra a lány a levélben.
Turner apja védte a fiát, hogy nem igazságos, hogy valakit egy 20 percig tartó hibáért hosszú időre börtönbe zárnak.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Turner védekezése és Emily nyílt levele nem csak a világsajtót, hanem a közösségi oldalakat is bejárta, ahol az internetezők többsége felháborodott azon, hogy egy ilyen tettért valaki csak 6 hónap börtönt kap - számolt be az Independent.

Eszméletlen, félmeztelen nőt találtak a belvárosban a tegnapi magyar meccs utánhttp://www.life.hu/news/20160623-eszmeletlen-felmeztelen-not-talaltak-a-belvarosban.htmlFélmeztelen, eszméletlen nőt találtak a Wesselényi és a Kertész utca sarkán csütörtökön. A járókelők odahívták két arra járó rendőrt, akik értesítették a mentőket. News--A Facebook nem lájkolta Győzikét - Kitiltották!http://www.life.hu/news/20160623-gyozike-bucsut-mondhat-a-facebooknak.htmlA Facebooknak egyáltalán nem tetszett Gáspár Győző bejegyzése, így kitiltották a közösségi oldalról. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoA Facebook nem lájkolta Győzikét - Kitiltották!http://www.life.hu/news/20160623-gyozike-bucsut-mondhat-a-facebooknak.htmlA Facebooknak egyáltalán nem tetszett Gáspár Győző bejegyzése, így kitiltották a közösségi oldalról. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoFotókon a 27 éves színész, Anton Yelchin halálának helyszínehttp://www.life.hu/news/20160620-fotokon-a-27-eves-szinesz-anton-yelchin-halalanak-helyszine.html27 éves korában, autóbalesetben elhunyt Anton Yelchin, orosz származású amerikai színész. A Strar Trek sztárjának holttestét a kocsifelhajtón találták meg az autó és a kapu közé beékelődve. A helyszínről fotók is készültek. NewsOrigoVillanyoszlopnak csapódott és meghalt egy 15 éves motoroshttp://www.life.hu/news/20160616-eletet-vesztette-egy-15-eves-mindszenti-motoros.htmlMotorjával villanyoszlopnak ütközött és meghalt egy 15 éves fiú Mindszenten. NewsThinkstockKylie Jenner imádja fogdosni magát - Fotó!http://www.life.hu/news/20160615-kylie-jenner-feketeoves-lett-a-dogosseg-teren-raadasul-meg-kim-kardashian-is-tanulhatna-tole.htmlKylie még csak 18 éves, de már elmondhatja magáról, hogy egy saját márkás rúzst dobott a piacra. Ezt kihasználva minden egyes nap előrukkol egy szexi fotóval, amihez persze a fekete rúzs is dukál. A képet elnézegetve pedig nem is csoda, hogy a netezők megőrülnek a valóságshow-sztárért. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.