Keresik! Eltűnt egy 15 éves lány a kisbabájával együtt

Forrás: Police.hu -
kisbaba eltűnés gyermek Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este óta keresik a fiatal lányt és a kisbabáját, akik nem érkeztek haza. A Budapesti Rendőr-főkapitányság a nyilvánosság segítségét is kéri.

A 15 éves Farkas Alexandra és 6 hónapos kisbabája, Farkas Jázmin Blanka 2016. június 26-án 18 órakor nem érkezett meg a Budapest VIII. kerületi, Alföldi utcai lakóhelyére. A fiatal lány körülbelül 170 centiméter magas. Haja félhosszú, sötétbarna színű. A szája felett bal oldalon piercinget visel.

Forrás: Police.hu

Az eltűnésükkor viselt ruházatuk nem ismert. A felkutatásukra eddig tett rendőri intézkedések egyelőre nem vezettek eredményre. Ezért a Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy

aki a képen látható Farkas Alexandrát és gyermekét felismeri, tartózkodási helyükkel, vagy eltűnésük körülményéről információval rendelkezik, hívja a 06-1-477-3700 telefonszámot,

illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.