Botrányos körülmények között kellett koncerteznie Geszti Péternek

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
koncert komp Geszti Péter botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem volt elegendő mosdó, büfét pedig egyáltalán nem lehetett találni a kompkoncerten, ahol Geszti Péter is fellépett zenekarával együtt. 

Különleges élménynek szánták Geszti Péter kompkoncertjét a szervezők, ám a helyszín adottságai nem voltak megfelelőek. Sajnos ez már csak a koncert közben derült ki, így nem lehetett rajta változtatni.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

A kompon ugyanis csak egyetlen mosdó volt, büfét pedig hiába kerestek a rajongók, nem találtak. Természetesen mindezek ellenére jól sikerült a koncert, de a szervezés hagy némi kívánnivalót maga után. “A magyar pop nomád műfaj, egyszer egy étterem konyhájában, a gulyáságyújában öltöztünk még a Rapülős időszakban.

Az emberek el sem tudják képzelni, milyen körülmények között, illetve körülménytelenségben kell néha szerepelnünk.

A kompon, a hajó belsejében volt egy apró helyiség, azt kaptuk öltözőnek, száz fok volt bent. Csak utólag tudtuk meg, hogy nem volt büfé sem, ami elég rossz dolog annak fényében, hogy 38 fok volt este kilenckor, és nem sokat hűlt az idő később sem. Mindezek ellenére a kapitány és a személyzet szuper jó fej volt, nagyon klassz kis kirándulás volt ez számunkra, reméljük, az utánunk jövő zenekaroknál már ideálisabb feltételek lesznek" – mondta Geszti Péter a Borsnak.

Keresik! Eltűnt egy 15 éves lány a kisbabájával együtthttp://www.life.hu/news/20160628-eltunt-a-15-eves-farkas-alexandra-a-kisbabajaval-farkas-jazmin-blankaval-egyutt.htmlVasárnap este óta keresik a fiatal lányt és a kisbabáját, akik nem érkeztek haza. A Budapesti Rendőr-főkapitányság a nyilvánosság segítségét is kéri. NewsOrigoIdőjárás: Ragyogóan napos, tiszta időre van kilátáshttp://www.life.hu/news/20160628-idojaras-ragyogoan-napos-tiszta-idore-van-kilatas-a-heten-nehol-eshet-csak.htmlÚgy tűnik, igencsak jó időnk lesz a héten.NewsOrigoDNS-teszttel keresik a kétéves kislány erőszakolójáthttp://www.life.hu/news/20160628-dns-teszttel-keresik-a-budapest-vi-keruleteben-megeroszakolt-keteves-kislany-bantalmazojat.htmlBudapest VI. kerületében erőszakolt meg ismeretlen tettes egy kétéves kislányt. A gyermek nagyon súlyos sérüléseket szenvedett. Egyelőre ismeretlen tettes ellen folyik az eljárás, de a DNS-mintavétel segíthet a tettes megtalálásában. NewsThinkstock20 ezren fogadták a magyar válogatottat a Hősök terén: Fotók!http://www.life.hu/news/20160628-brutalis-tomeg-20-ezer-ember-fogadta-a-magyar-valogatottat-a-hosok-teren.htmlTeljesen megtelt a Hősök tere, ahol a magyar fociválogatottat fogadták a szurkolók - az M4 szerint körülbelül 20 ezren jelentek meg a téren.News--Egy legenda távozott: Elhunyt Bud Spencerhttp://www.life.hu/news/20160628-elhunyt-bud-spencer-olasz-szarmazasu-szinesz-egy-legenda-tavozott.html86 éves korában meghalt Bud Spencer, akit a legszerethetőbb pofonosztóként zártak szívükbe az emberek, és akinek olyan emlékezetes karaktereket köszönhetünk, mint például Piedone, Bambino, vagy Bulldózer. A hírt a Pedersoli család jelentette be a színész hivatalos Facebook-oldalán. News--Ferenc pápa szerint bocsánatot kell kérni a kirekesztés miatt a melegektőlhttp://www.life.hu/news/20160627-ferenc-papa-bocsanatkerest-erdemelnek-a-melegek-nyilatkozott-az-egyhazfo.htmlA katolikus egyházfő szerint az egyház hosszú ideje kirekeszti a melegeket, akiknek inkább tisztelet járna. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.