A 73 éves nő heroint csempészett, de az életével fizetett érte

Forrás: Thinkstock -
halálbüntetés drog heroin idős nő csempészés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halálra ítéltek egy 73 éves nőt szerdán Vietnamban heroincsempészésért.

Az idős nő, Nguyen Thi Huong vietnami születésű, ausztrál állampolgár 2014 decemberében bukott le, amikor fel akart szállni egy Ausztráliába induló repülőjáratra. Több, mint másfél kilogramm heroint találtak a poggyászában

36 darab szappanba rejtve.

Forrás: Thinkstock

Az asszony a bíróság előtt azzal védekezett, hogy a szappanokat egy másik nőtől kapta, és fogalma sem volt arról, hogy drogot tartalmaznak.

Az állítása azonban süket fülekre talált.

Vietnam egyébként egyike azon országoknak, ahol a legszigorúbban büntetik a kábítószerrel kapcsolatos bűncselekményeket.

Még idén elkészülhet a világ legnagyobb repülőgépehttp://www.life.hu/news/20160630-meg-iden-elkeszulhet-a-vilag-legnagyobb-repulogepe.htmlHetvenöt százalékban készen van az a hatalmas, Roc névre keresztelt repülőgép, amelyet a Microsoft társalapítója, Paul Allen hív életre. Ez a repülő lesz a legnagyobb használatban lévő repülő a világon! NewsOrigoMegdöbbentő felfedezés: létezik a hatodik érzékhttp://www.life.hu/news/20160630-megdobbento-dolgot-fedeztek-fel-miszerint-letezik-a-hatodik-erzek.htmlLátás, hallás, tapintás, szaglás, ízlelés - ez az öt fizikai érzékelésünk, és miért ne lehetne egy hatodik is? Elvégre, ha egy tragédia folytán nem látunk semmit, a színek még ott vannak. Ezért is vetődik fel a kérdés, vajon mi lehet a hatodik érzékünk? NewsThinkstockMegdöbbentő dolgok derültek ki a megerőszakolt kétéves kislány ügyébenhttp://www.life.hu/news/20160629-gyermekotthonba-akartak-adni-a-megeroszakolt-keteves-kislanyt.htmlBudapest VI. kerületében erőszakolt meg ismeretlen tettes egy kétéves kislányt még a múlt héten. A gyermek nagyon súlyos sérüléseket szenvedett. Egyelőre ismeretlen tettes ellen folyik az eljárás, de a DNS-mintavétel segíthet a tettes megtalálásában. Nemrég pedig újabb meglepő hírek láttak napvilágot az üggyel kapcsolatban. News--Nyílt levelet írt támadójának a megerőszakolt lány, akire egy kuka mögött találtak ráhttp://www.life.hu/news/20160624-nyilt-levelben-irt-tamadojanak-a-stanfordon-megeroszakolt-lany.htmlA 23 éves lány nemi erőszak áldozata lett, miután egy házibuliban elájult. A támadójának írt levelét a bíróságon olvasták fel. NewsThinkstockCiprus legsúlyosabb erdőtüzét egy 12 éves kisfiú okozta véletlenülhttp://www.life.hu/news/20160623-ciprus-legsulyosabb-erdotuzet-egy-12-eves-kisfiu-okozta-veletlenul.htmlSikerült megfékezni a négy napon át tomboló ciprusi erdőtűz terjedését, jelentette be a ciprusi igazságügyi miniszter. Két tűzoltó meghalt, három megsebesült, 15 négyzetkilométernyi fenyőerdő és mezőgazdasági terület veszett oda. A tüzet egy 12 éves fiú okozta véletlenül. News--A Facebook nem lájkolta Győzikét - Kitiltották!http://www.life.hu/news/20160623-gyozike-bucsut-mondhat-a-facebooknak.htmlA Facebooknak egyáltalán nem tetszett Gáspár Győző bejegyzése, így kitiltották a közösségi oldalról. NewsFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.